dissabte, 13 de novembre del 2010

L'Atlètic-Barceloneta pateix al final, però suma els tres punts a l'Eurolliga

El CN Atlètic-Barceloneta ha vençut avui en el primer partit de la lligueta de l'Eurolliga al ZF Eger hongarès per 10 gols a 9. El partit sempre ha anat de cara pels de Santi Fernández, encara que alguna errada a les acaballes del partit li hagués pogut costar un ensurt. Els mariners, però, no s'han deixat sorprendre pels hongaresos i han sumat els tres punts.

El quadre magiar s'ha avançat en el marcador gràcies a un primer gol de Norbert Hosnyánszky en la primera superioritat del partit als 6.51. Ha estat un miratge, ja que l'Atlètic-Barceloneta ha capgirat el marcador amb 3 gols abans d'acabar el primer període i ja ha anat la resta del partit al capdavant. Els gols mariners d'aquest primer període han estat obra de Xavi Vallès (5.12, 1-1), Albert Español en un contraatac (2.03, 2-1) i un altre de Xavi Vallès en una jugada de superioritat calcada del primer gol (0.11, 3-1).

El segon període ha començat amb un altre gol mariner. Albert Español s'ha encarregat de marcar un penal de Feltham als 6.35, encara que el jugador canadenc de l'Eger ha retallat distàncies un minut més tard (5.40). Dues jugades més tard (5.02) era Peter Biros qui anotava pels hongaresos i apretava el marcador amb el 4-3. Però els mariners han tornat a posar gols per entremig: Albert Español marcava de nou des de la línia dels 5 metres (3.18, 5-3) i Ciric (0.38, 6-3) en un xut amb la possessió exhaurint-se. Entremig, dues ocasions més desaprofitades pels de casa: un revés de Vallès des de la boia que Zoltán Szcéczi ha aturat magistralment i un llançament d'Adrià Delgado a les mans del porter hongarès en una superioritat numèrica.

Amb 6-3 s'ha arribat al descans i Rubén de Lera ha anotat el setè al poc de reprendre's el joc gràcies a un contraatac. Peter Biros ha retallat distàncies marcant un penal de de Lera i als 4.23 David Martín marcava el 8-4 quan entrava ja un jugador hongarès de l'exclusió. Més endavant ha estat Szabolcs Binder qui ha marcat, ràpidament contestat per un gol de Vallès. I més tard Peter Biros feia el seu tercer gol i col·locava el 9-6 al marcador amb el qual s'ha arribat a la fi del tercer període. Abans d'aquest darrer descans, però, Adrià Delgado ha errat un penal que ell mateix havia provocat.

En la primera possessió del darrer període l'Eger ha tornat a mossegar: Hosnyánszky ha transformat un penal de Ciric on Pinedo no ha pogut fer res. La jugada següent, però, ha tornat a ser favorable a l'Atlètic-Barceloneta: Xavi Vallès aconseguia un nou penal, aquesta vegada de Bundschuh, i enviava al defensa hongarès a la dutxa amb tres faltes personals. Albert Español ha marcat el seu quart gol del dia. Ha estat el 10-7, quedaven 7.16 per acabar i els mariners dominaven amb certa claredat. A partir d'aquí, però, els hongaresos han anat reaccionant i s'han vist capaços de remuntar els 3 gols. A falta de 5.13 per acabar, Varga marcava el 10-8 aprofitant l'exclusió temporal de Fran Fernández i l'Atlètic-Barceloneta ha perdut dues pilotes consecutives per errades de concentració. Als 3.41 l'Eger ha tornat a avisar: Binder enviava una pilota a l'arrel del pal esquerre de Pinedo. Als 2.15 l'Eger tornava a retallar: Hosnyánszky marcava el seu tercer gol en la tercera exclusió de Minguell. El partit s'ha tornat boig, amb defenses asfixiants i atacs lents. Cap dels dos equips ha pogut moure el marcador fins que aquest, quan quedaven 6 segons de partit, s'ha fos. El programa informàtic ha fallat i el temps ha quedat aturat amb 6 segons de partit. Els àrbitres, després d'una bona estona deliberant amb la taula i el delegat de la LEN han decidit que la possessió de l'Eger s'havia exhaurit i que la pilota tornava a passar a mans dels de casa. L'alegria es desfermava a la piscina de Sant Sebastià i els primers tres punts de l'Eurolliga s'han quedat a casa.

CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA (10): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic, David Martín (1), Aleksandar Ciric (1), Albert Español (4), Marc Minguell, Joshua Monpeat, Adrià Delgado, Xavi Vallès (3), Fran Fernández, Marc Roca, Rubén de Lera i Albert Fandos. E: Santi Fernández.
ZF EGER (9): Zoltán Sczéczi, Nikolaos Kotsidis, Márton Pterovai, Kevin Graham, Norbert Hosnyánszky (3), Gábor Kovács, Gábor Hegedüs, Zsolt Varga (1), Aaron Feltham (1), Szabolcs Binder (1), Gabor Kis, Erik Bundschuh i Peter Biros (3). E: György Gerendós.

Parcials: 3-1 / 3-2 / 3-3 / 1-3
Àrbitres: Mark Levin (ISR) i Nikolaos Stavropoulos (GRE)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada