dissabte, 6 de novembre del 2010

Atlètic-Barceloneta i CNB es queden sols al capdavant

Els dos equips de la Barceloneta s'han quedat sols al capdavant de la classificació de la Divisió d'Honor masculina al vèncer avui els seus respectius partits de la tercera jornada. L'Atlètic-Barceloneta ha vençut a la piscina de qui fins ara també era colíder, el CN Sabadell, per 5 gols a 14, en un partit on els mariners no s'han pogut escapar definitivament fins al darrer parcial (4-8 a l'inici dels 8 últims minuts). Qui ha hagut de suar de valent ha estat el CN Barcelona, que ha guanyat per 11-9 al CN Catalunya, que ha arribat a empatar a 9 al tram final del partit. Tots dos equips es jugaran el liderat en el partit avançat de la quarta jornada que es disputarà a la piscina de Sant Sebastià dimarts 9 a les 20.30.

El tercer classificat, el Waterpolo Navarra, ha protagonitzat la golejada de la jornada, al vèncer 19-6 al Waterpolo Túria. D'aquesta manera, els de Manel Silvestre tenen ja 7 punts i es col·loquen per davant d'equips com el Terrassa o el Sabadell.

Precisament el CN Terrassa ha patit en el seu desplaçament a Madrid. Els de Dani Nart tan sols han pogut guanyar de 2 gols al Real Canoe Isostar en un partit que han començat a remolc i que no s'han avançat fins al 4-5 del segon període. Al final, els 5 gols de Svilen Piralkov han donat els 3 punts als egarencs.

Un altre duel català és el que s'ha vist a la Pere Serrat. El CN Sant Andreu i el CN Mataró Quadis han empatat a 9 gols en un partit on els andreuencs han tingut avantatges de fins a 4 gols (6-2). Qui no ha tingut tanta sort, però, ha estat el CE Mediterrani, que ha perdut en el seu desplaçament a les Canàries per 10-9 i segueix amb el seu caseller a zero.

DH Masculina - Jornada 3
CN Barcelona 11 - 9 CN Catalunya
CN Sabadell 5 - 14 CN Atlètic-Barceloneta
Real Canoe NC Isostar 8 - 10 CN Terrassa
CN Martiánez 10 - 9 CE Mediterrani
CN Sant Andreu 9 - 9 CN Mataró Quadis
Waterpolo Navarra 19 - 6 CD Waterpolo Túria

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (9 pts)
2.- CN Barcelona (9 pts)
3.- Waterpolo Navarra (7 pts)
4.- CN Terrassa (6 pts)
5.- CN Sabadell (6 pts)
6.- CN Martiánez (6 pts)
7.- CN Mataró Quadis (5 pts)
8.- CN Sant Andreu (4 pts)
9.- CE Mediterrani (0 pts)
10.- Real Canoe NC Isostar (0 pts)
11.- CN Catalunya (0 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada