divendres, 8 de gener del 2010

Primera jornada del 2010 a la DH Femenina

La primera jornada d'aquest 2010 a la Divisió d'Honor femenina ens deixa un duel en la part alta de la classificació entre dos equips que enguany disputen competició europea. El líder, l'invicte CN Sabadell Astralpool rep a casa al CN Mataró El Tot en un partit que promet ser d'allò més interessant.

Aquesta primera jornada del 2010 serà també la darrera de la primera volta, la qual cosa vol dir que els 8 primers equips de la classificació al finalitzar aquesta jornada es classificaran per a la Copa de la Reina, que es celebrarà a Alcorcón del 29 al 31 d'aquest mes. A hores d'ara hi ha set equips classificats, mentre que la vuitena plaça se la jugaran Dos Hermanas Emasesa, que visita la piscina del CN Vallirana; CN Sant Andreu, que rep al CN Montjuïc i CN Moscardó, que rep al CN Sant Feliu. Les andaluses són les més ben posicionades per aconseguir el darrer bitllet cap a Alcorcón, ja que visiten la piscina del cuer i depenen d'elles mateixes.

La jornada es tancarà amb el partit entre el CE Mediterrani i el CN La Latina i amb el partit innaugural d'aquest 2010, a les 12.15 de demà, entre el CN Alcorcón i el Cablescom Saragossa.

DH Femenina - J11 - Dissabte 9 de gener de 2010
12.15 - CN Alcorcón vs Cablescom EWZ
12.45 - CE Mediterrani vs CN La Latina
12.45 - CN Sabadell Astralpool vs CN Mataró El Tot
14.30 - CN Vallirana vs CW Dos Hermanas Emasesa
16.30 - CN Moscardó vs CN Sant Feliu
17.15 - CN Sant Andreu vs CN Montjuïc

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada