divendres, 8 de gener del 2010

L'Atlètic-Barceloneta s'endú el Ciutat de Barcelona

El CN Atlètic-Barceloneta s'ha imposat a la final de l'XI Trofeu Ciutat de Barcelona al CN Marseille francès per 12 gols a 8. L'equip mariner ha anat tota l'estona al capdavant en el marcador gràcies a un primer parcial de 4-0 i un 7-2 a l'arribar al descans. El quadre francès ha retallat la diferència i l'ha deixat en 4 gols, 9-5, al començar els darrers 8 minuts, però aquesta diferència ja ha estat insalvable i els de Santi Fernàndez s'han endut el partit per 4 gols de diferència. Xavi Vallès, que ha anotat 4 gols, ha estat escollit com a millor jugador del torneig.

En el partit pel tercer i quart lloc, el CN Terrassa ha vençut per 8 gols a 12 al CN Sant Andreu. Cal dir que tots dos equips han presentat unes alineacions plenes de jugadors poc habituals de cara a preparar l'onzena jornada de lliga, prevista per demà.

Cal recordar que aquesta onzena edició del Ciutat de Barcelona s'ha fet coincidir amb el XV Trofeu Polichón.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (12): Dani L.Pinedo, Thomas Whalan (3), David Martín, John Mann, Albert Español (1), Marc Minguell (1), Blagoje Ivovic (2), Adrià Delgado (1), Xavi Vallès (4), Ferran Tomasa, Rubén de Lera, Xavi Garcia i Albert Fandos. E: Santi Fernández

CN MARSEILLE (8): Rémi Garsau, Petar Tomasevic, A.Menucci, Frédéric Audon (1), Miklos Tromler, Thibaut Simon (1), Ugo Crousillat (2), Jean-Baptiste Favry, Yann Vernoux, Mickael Bodegas, Dordje Basic (4), O.Vermeulen i Julien Aspar. E: Peter Kovacevic