dijous, 14 de gener del 2010

Decidides les fases prèvies de la Lliga Mundial femenina

La FINA va fer pública la setmana passada la composició dels grups per a la fase prèvia de la Lliga Mundial femenina. Pel que fa a Europa, que enguany tornarà a comptar amb Sud-Àfrica entre les competidores, 10 seleccions han quedat repartides en 2 grups de 5. Aquests 2 grups jugaran 2 fases totes contra totes en 2 seus diferents i només les 2 primeres de cada grup passaran a la Súperfinal.

GRUP 1 - Seus a Grècia i França
Espanya
Grècia
França
Sud-Àfrica
Holanda

GRUP 2 - Seus a Hongria i Itàlia
Rússia
Itàlia
Alemanya
Gran Bretanya
Hongria

La primera jornada es jugarà a Grècia i Hongria del 9 al 13 de juny, mentre que la segona tindrà lloc del 16 al 20 de juny a França i Itàlia.

El grup d'Àsia-Oceania tindrà 4 seleccions, de les quals es classificaran dues per la Súperfinal. Aquestes seleccions són Austràlia, Xina, Japó i Kazakhstan. Les dues jornades es dispuatarn entre el 21 i 23 de maig a Osaka (Japó) la primera i entre el 26 i el 28 de maig a Guangdong (Xina) la segona.

Pel que fa a Amèrica, un únic grup de tres equips (Estats Units, Canadà i Puerto Rico) es jugaran dues places entre el 7 i el 9 de maig en primera volta i entre el 21 i 23 de maig en segona volta.

La Súperfinal es jugarà entre el 29 de juny i el 4 de juliol.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada