dilluns, 11 de gener del 2010

No hi haurà Copa per al Medi

La derrota del CE Mediterrani a la piscina del CN Alcorcón en l'onzena jornada de la Divisió d'Honor masculina ha deixat els de Javi Aznar fora de la Copa del Rei de Sant Andreu. Els de Sants, que van perdre tan sols per un gol (13-12) van anar darrere en el marcador des de mitjans del segon quart i van arribar a perdre de 3 (10-7) tot i que van aconseguir sobreposar-se i van empatar dues vegades abans del final (11-11 i 12-12). Tot i això, l'equip madrileny va aconseguir marcar el tretzè gol que els donava 3 punts i un bitllet per a la Copa del Rei.

L'altra plaça de Copa que quedava per adjudicar serà finalment per al Real Canoe NC, que va vèncer amb comoditat a la piscina de l'ADF Helios per 5-16. Els madrilenys, que l'any passat van jugar la promoció de descens contra el CN L'Hospitalet, han finalitzat una molt bona primera volta en setena posició i tornaran a la Copa després de força anys d'absència.

Un altre que s'ha quedat sense Copa és el Waterpolo Navarra. Amb Manel Silvestre de nou sota els pals, els navarresos van perdre a la piscina del CN Sant Andreu per 13 gols a 7. D'aquesta manera, els andreuencs escalen fins a la vuitena plaça de la classificació i deixen al Navarra en desena posició.

Per la part alta de la classificació el CN Atlètic-Barceloneta ha aprofitat els resultats de la jornada per tal d'obrir un forat de 5 punts respecte el segon classificat. A la seva victòria per 10-7 contra el CN Sabadell cal sumar la derrota del segon classificat, el CN Barcelona, a casa contra el CN Mataró Quadis (8-9) que fa que entre segon i cinquè hi hagi tan sols un punt de diferència. Qui tampoc va fallar en la part alta va ser el CN Terrassa, que es va imposar per 16-7 al cuer, el CN Martiánez.

DH Masculina - J11
CN Atlètic-Barceloneta 10 - 7 CN Sabadell
CN Terrassa 16 - 7 CN Martiánez
CN Barcelona 8 - 9 CN Mataró Quadis
CN Alcorcón 13 - 12 CE Mediterrani
ADF Helios 5 - 16 Real Canoe NC
CN Sant Andreu 13 - 7 CD Waterpolo Navarra

Classiifcació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (30 pts) *
2.- CN Barcelona (25 pts) *
3.- CN Terrassa (25 pts) *
4.- CN Sabadell (24 pts) *
5.- CN Mataró El Tot (24 pts) *
6.- CN Alcorcón (15 pts) *
7.- Real Canoe NC (13 pts) *
8.- CN Sant Andreu (12 pts) *
9.- CE Mediterrani (10 pts)
10.- CD Waterpolo Navarra (10 pts)
11.- ADF Helios (3 pts)
12.- CN Martiánez (3 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada