diumenge, 21 d’octubre del 2012

Tornen igual que van marxar

La Divisió d'Honor femenina va començar ahir amb un interessant duel entre Mataró El Tot i Sabadell Astralpool, on les vallesanes es van imposar per 9-15 i són les primeres líders.

El Sabadell Astralpool comença igual que va acabar la temporada passada: líder // Foto: natacio.cat

El Sabadell Astralpool ha tornat a la competició de la mateixa manera com va marxar: guanyant amb contundència. Les vigents campiones de tots els títols estatals s'enfrontaven a un dels aspirants al títol, el Mataró El Tot, en una reedició de la final de Copa Catalunya. El partit ha estat igualat fins a la mitja part, a la qual s'ha arribat amb un ajustat 4-5 favorable a les vallesanes. A partir d'aquí, però, les de Nani Guiu han dominat amb claredat, marcant 5 gols consecutius per deixar el marcador en 4-10. El darrer període ha servit per anar rotant jugadores en tots dos bàndols. El partit ha acabat amb 9-15 pel Sabadell Astralpool, que es converteix en el primer líder de la competició.

Un altre partit interessant es va jugar ahir a la tarda a Terrassa. El Mediterrani arribava a la co-capital vallesana amb ganes de treure's l'espina de la contundent eliminació de la Copa Catalunya a mans de les egarenques. Tot i això, semblava que la història es tornaria a repetir, ja que el Terrassa dominava per 6-1 a mitjans del segon període. No obstant, les de Sants es van refer i van remuntar el marcador per deixar-lo en el 8-10 final i endur-se els tres primers punts.

Igual de treballada va ser l'ajustada victòria del Sant Feliu a casa davant l'AR Concepción madrileny. Les santfeliuenques van veure com el Concepción empatava a 9 un partit dominat en el marcador pel conjunt local. Al final, però, el Sant Feliu va tornar a avançar-se i es va endur els tres punts gràcies a l'11-10 final.

Qui no va tenir tanta sort va ser el Sant Andreu. Les andreuenques tenien un desplaçament complicat a Saragossa i van acabar cedint un empat després de comandar el marcador bona part del partit. Al tram final, però, les aragoneses van aconseguir una avantatge mínima d'un gol, contrarestada amb el gol de l'empat del Sant Andreu. Finalment, 10-10 i repartiment de punts.

DH Femenina - J1
CN Mataró El Tot 9-15 CN Sabadell Astralpool
CN La Latina 7-11 CW Dos Hermanas Emasesa
CN Terrassa 8-10 CE Mediterrani
EW Saragossa 10-10 CN Sant Andreu
CN Sant Feliu 11-10 AR Concepción
Waterpolo 98 02 10-13 CN Madrid Moscardó

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (3 pts)
2.- CW Dos Hermanas Emasesa (3 pts)
3.- CN Madrid Moscardó (3 pts)
4.- CE Mediterrani (3 pts)
5.- CN Sant Feliu (3 pts)
6.- CN Sant Andreu (1 pt)
7.- EW Saragossa (1 pt)
8.- AR Concepción (0 pts)
9.- CN Terrassa (0 pts)
10.- Waterpolo 98 02 (0 pts)
11.- CN La Latina (0 pts)
12.- CN Mataró El Tot (0 pts)



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada