dimarts, 23 d’octubre del 2012

Anni Espar, millor jugadora europea de l'any

La jove jugadora catalana ha vençut amb claredat amb el 46,7% dels vots. Segona ha estat la italiana Tania di Mario mentre que el podi l'ha completat una altra catalana: Jennifer Pareja.

Anni Espar en un una acció d'un partit a Londres 2012 // Foto: chutewp.com

Amb 19 anys, Anni Espar és tot un pilar del waterpolo estatal. Aquesta darrera temporada ha estat especialment dolça per ella. Al setembre de 2011 es penjava l'or del Mundial junior a Trieste amb la selecció espanyola, amb el Sabadell Astralpool va guanyar Lliga, Copa de la Reina, Supercopa d'Espanya i Copa Catalunya mentre que aquest darrer estiu ha tornat a pujar a un podi en competició de seleccions: ni més ni menys que la plata olímpica. I ara li arriba el premi individual més important a nivell europeu. La LEN li ha atorgat el premi de millor jugadora. I amb el doble de vots que la segona classificada, una gran jugadora com Tania di Mario. L'olotina Jennifer Pareja ha estat tercera, mentre que Maica Garcia ha quedat en sisena posició.

Els premis s'entregaran a la localitat francesa de Chartres en el transcurs dels Campionats d'Europa de Natació en piscina curta el proper mes de novembre.

Un nou èxit pel waterpolo català. Enhorabona Anni!

Waterpolo femení
1. Anni Espar (46,7 %)
2. Tania di Mario (ITA) (23,3%)
3. Jennifer Pareja (13,3%)
4. Rita Dravucz (HUN) (8,3%)
5. Teresa Frassinetti (ITA) (6,7%)

Waterpolo masculí
1. Miho Boskovic (CRO) (36,7%)
2. Josip Pavic (CRO) (25,0 %)
3. Stefano Tempesti (ITA) (13,3% )
3. Aleksandar Ivovic (MNE) (13,3%)
5. Andrija Prlainovic (SRB) (11,7%)

Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada