dissabte, 20 d’octubre del 2012

Golejada europea per seguir líders invictes (15-4)

El CN Atlètic-Barceloneta s'ha imposat per 15-4 al CN Marsella en la tercera jornada de la Champions League. Els mariners, amb uns grans Felipe Perrone i Josip Vrlic en atac, segueixen invictes en la màxima competició europea.

Felipe Perrone ha estat el jugador més destacat del partit // FOTO: waterpolopontevedra.com
El partit ha començat molt igualat, amb un gol matiner del Marsella gràcies a la transformació d'un penal per part de Miroslav Randic. Felipe Perrone, però, s'ha encarregat de capgirar el marcador i deixar-lo en 2-1 amb dos gols pràcticament consecutius. Amb les forces físiques encara igualades, els francesos han igualat el marcador mitjançant Igor Kovacevic. Abans del primer descans, els mariners s'han tornat a avançar mitjançant Marko Petkovic, que ha anotat el 3-2.

El segon període ha començat amb un gol de Josip Vrlic sol davant el porter. A partir d'aquí, però, el partit ha entrat en uns minuts de desconcert i errades per part dels dos equips, amb contraatacs i homes de més molt clars fallats. Només Rubén de Lera ha aconseguit que la pilota entrés dins la porteria marsellesa per tal de fer el 5-2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Un descans que ha provat molt bé a l'Atlètic-Barceloneta, que amb un tercer període de 7-1. Un dels qui ha errat una ocasió clara en el segon període, Marc Roca, ha marcat un golàs tant bon punt ha començat aquest tercer període. Felipe Perrone ha posat la nota negativa, fallant un penal, però l'errada ha estat compensada amb gols de Fran Fernández i Marc Minguell. El Marsella ha tornat a marcar després de molts minuts sense fer-ho, gràcies a un gol de Frédéric Audon. El boia mariner, Josip Vrlic, ha marcat dos gols seguits en superioritat i ha deixat el marcador en 10-3. Abans del final d'aquest tercer període, Felipe Perrone ha marcat, ara si, un penal (que significava la tercera falta de Miroslav Randic) i Minguell han posat el 12-3 al marcador.

El darrer període, amb Mario Lloret sota els pals mariners, ha estat un pur tràmit, on Perrone, Vrlic i Petkovic han marcat els tres gols mariners. Quan faltaven poc més de 30 segons pel final del partit, Frédéric Audon ha tancat el marcador amb el 15-4 final.

D'aquesta manera l'Atlètic-Barceloneta suma 9 punts de 9 possibles i pren avantatge en la classificació del grup C de la Champions League. Aquesta tarda la Vojvodina sèrbia ha guanyat per un ajustat 9-10 a la piscina del Sintez Kazan rus. El Brescia italià, per la seva part, descansa aquesta jornada.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (15): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (4), David Martín, Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Marc Minguell (2), Marc Roca (1), Fran Fernández (1), Tony Martin, Felipe Perrone (4), Rubén de Lera (1), Marko Petkovic (2) i Mario Lloret. E: Santi Fernández.

CN MARSELLA (4): Nicolas Simon, Pierre Chion, Nicolas Constantin, Frédéric Audon (2), Antoine Lena, Thibaut Simon, Aubin Denux, Guillaume Dino, Miroslav Randic (1), Mickael Bodegas, Igor Kovacevic (1), Alexandre Camarasa i Arshak Hovhannisyan. E: Olivier Chandieu.

Àrbitres: Mete Kokaragac (TUR) i Dragan Stampalija (CRO)
Parcials: 3-2 / 2-0 / 7-1 / 3-1