dissabte, 18 de febrer del 2012

Una altra final per l'Atlètic-Barceloneta

El CN Atlètic-Barceloneta s'ha imposat al CN Mataró Quadis per 5-10 i disputarà la final de Copa del Rei una temporada més.

Árpád Babay (Mataró Quadis) ha marcat 5 gols, però no ha pogut evitar la derrota del seu equip // Foto: RFEN

El partit ha estat dominat des del primer moment pel conjunt mariner i els mataronins han notat en excés la baixa de Florin Bonca i la seva Babay-dependència. El jugador hongarès, que ha marcat tots 5 gols del seu equip, ha estat insuficient per aconseguir la plaça a la final.

L'Atlètic-Barceloneta s'ha posat ràpidament 3 gols amunt, gràcies a Josip Vrlic, Marko Petkovic i Xavi Vallès, mentre que el Mataró Quadis no feia altra cosa que estavellar pilotes al cos de Dani Pinedo. El porter mariner ha estat un dels artífexs de la victòria gràcies a les seves grans aturades. En el segon període, el Mataró Quadis ha afinat una mica més, tot i que només un xut de Babay ha acabat en gol. L'Atlètic-Barceloneta, però, no ha donat treva i ha marcat dos gols més abans del descans (1-5), obra de Xavi Vallès i Fran Fernandez. A partir d'aquí, el conjunt de Santi Fernández ha deixat de prémer l'accelerador i ha reservat energia per la final de demà. Tot i això, encara han aconseguit ampliar l'avantatge fins al 5-10 final gràcies als gols de Fran Fernández i Marko Petkovic al tercer període i del propi Petkovic, Marc Roca i David Martín en el darrer quart.

La final serà demà les 11.00 i l'Atlètic-Barceloneta lluitarà per guanyar la novena Copa del Rei.

CN Mataró Quadis (5): Mario Lloret, Gabriel Tébar, Fran Sánchez, Albert Merino, Romain Blary, Árpád Bay (5), Albert Garcia, Pau Bach, Àlex Codina, Jordi Garcia, Gonzalo López-Escribano Víctor Fernández i Marc Pannon. E: Albert Fernàndez.

CN Atlètic-Barceloneta (10): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (1), David Martín (1), Aleksandar Ciric, José Rodríguez, Joshua Monpeat, Marc Roca (1), Adrià Delgado, Xavi Vallès (2), Fran Fernández (2), Rubén de Lera, Marko Petkovic (2) i Albert Fandos. E: Santi Fernández

Àrbitres: Sergi Borrell i Raül Torres, tots dos catalans
Parcials: 0-3 / 1-2 / 1- / 3-3