dijous, 16 de febrer del 2012

Demà comença "l'altra Copa del Rei"

Avui comença al Palau Sant Jordi de Barcelona la Copa del Rei de bàsquet. Però aquest cap de setmana, Barcelona també serà la seu d'una altra Copa del Rei, la de waterpolo.

Set equips catalans lluitaran per la Copa del Rei, entre ells el vigent campió el CNB // Foto: natacio.cat
Les instal·lacions del CN Sant Andreu acolliran, per tercer any consecutiu, la Copa del Rei de waterpolo. Demà a la tarda es jugaran els 4 partits de quarts de final, amb la presència de 7 equips catalans.Són el vigent campió, el CN Barcelona; el campió de Lliga i subcampió de Copa la temporada passada, el CN Atlètic-Barceloneta; el semifinalista de l'Euro Cup, el CN Sabadell; el CN Terrassa, el CN Mataró Quadis, el recent ascendit CN Montjuïc i l'organitzador, el CN Sant Andreu. El vuitè equip serà el Real Canoe Isostar madrileny.

El sorteig de quarts de final, celebrat dilluns a Barcelona, ha deixat aparellaments interessants. A les 15.30 obriran foc Mataró Quadis i Montjuïc sense un clar favorit. En lliga el Montju va guanyar per la mínima (12-11), però des d'aquell partit ençà han tingut algunes baixes. El segon partit de la tarda, a les 16.45, serà una reedició de la final de l'any passat. Enguany, però, l'Atlètic-Barceloneta és molt superior al Barcelona, com ho demostra la contundent victòria marinera (13-2). Els cenebistes han recuperat els internacionals xinesos, absents en el partit de lliga de fa 15 dies. El tercer partit de la tarda el disputarà, a les 18.00, el conjunt organitzador, el Sant Andreu, contra el segon classificat de la lliga, el Sabadell. En lliga, els vallesans es va imposar per 8-12. Els quarts de final es tancaran amb la disputa, a les 19.15, del partit entre el Terrassa i el Real Canoe Isostar. En lliga, egarencs i madrilenys van empatar a 6 i el duel de demà es preveu igual d'igualat.

Copa del Rei
Quarts de final
15.30 CN Mataró Quadis - CN Montjuïc
16.15 CN Atlètic-Barceloneta - CN Barcelona
18.00 CN Sant Andreu - CN Sabadell
19.15 CN Terrassa - Real Canoe NC Isostar

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada