diumenge, 12 de febrer del 2012

Jornada de sorpreses

La segona volta de la Divisió d'Honor masculina ha arrencat aquest cap de setmana amb algunes sorpreses. Al capdavant, però, res canvia: Atlètic-Barceloneta i Sabadell comanden amb mà ferma la classificació.


Balatoni (Montjuïc) llança davant l'oposició de dos jugadors cenebistes // RFEN

Una de les sorpreses va tenir lloc a la piscina del Terrassa. El conjunt egarenc rebia la visita del Mataró Quadis, fins ahir tercer classificat. Els vallesans es van imposar per 10-9 després d'anar guanyant per 7-1 al descans. Els de Beto Fernández, però, van intentar remuntar el partit de la mà de l'hongarès Arpad Babay, autor de 4 gols. Al final, però, es van quedar a un sol gol de l'empat.

També ha donat la sorpresa el Montjuïc, que visitava la Nova Escullera del Barcelona. El conjunt verd-i-blanc s'ha endut els tres punts gràcies a una remuntada que l'ha permès guanyar per 7-8 en un partit sense dominador clar. Aquesta victòria permet escalar una posició al Montjuïc, que és sisè a costa, precisament, del Barcelona.

Els dos primers classificats han solventat els seus partits sense massa complicacions. El líder invicte, l'Atlètic-Barceloneta, no ha donat opció al Sant Andreu, a qui va vèncer per 13-3. D'aquesta manera, els de Santi Fernández s'han tret l'espina de la primera volta, quan van empatar a 10 a la Pere Serrat. No ho ha tingut tant fàcil el Sabadell. Tot i començar guanyant per 0-4, els vallesans s'han hagut d'esforçar per endur-se els tres punts de la piscina Josep Vallès. Encara que el Sabadell sempre ha anat per davant en el marcador, el Mediterrani ha plantat cara en tot moment. El resultat final ha estat de 8-11.

El darrer català en jugar aquest cap de setmana ha estat el Catalunya. Els graciencs van perdre per un gol davant el Navarra de Manel Silvestre i ja sumen cinc jornades sense conèixer la victòria.

La lliga s'atura la setmana que ve a causa de la disputa de la Copa del Rei a les instal·lacions del CN Sant Andreu. El sorteig serà demà al migdia a Barcelona.

DH Masculina - J12
CE Mediterrani 8-11 CN Sabadell
CN Atlètic-Baceloneta 13-3 CN Sant Andreu
CN Barcelona 7-8 CN Montjuïc
CN Terrassa 10-9 CN Mataró Quadis
CN Catalunya 7-8 CD Waterpolo Navarra
CD Waterpolo Túria 2-22 Real Canoe NC Isostar

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (32 pts)
2.- CN Sabadell (30 pts)
3.- Real Canoe NC Isostar (24 pts)
4.- CN Terrassa (22 pts)
5.- CN Mataró Quadis (22 pts)
6.- CN Montjuïc (16 pts)
7.- CN Barcelona (15 pts)
8.- CD Waterpolo Navarra (15 pts)
9.- CE Mediterrani (11 pts)
10.- CN Catalunya (11 pts)
11.- CN Sant Andreu (10 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada