divendres, 20 de maig de 2011

Quatre raons per anar a l'AESE demà dissabte

Aquest dissabte a les 19.30 l'AESE té una cita emotiva. El CN Mataró El Tot visita la piscina de l'AESE en el que serà el darrer partit de la temporada per l'absolut femení. Des d'aquí us donaré 4 raons per anar a veure aquest partit:

1.- Perquè un Divisió d'Honor no es veu cada dia. Per desgràcia, veure DH no sabem què és a l'AESE. És un bon moment per a veure un senyor equip, que ha quedat en segona posició de la lliga. Encara que les internacionals i estrangeres no hi seran, segueix sent un gran equip davant el qual ens ho passarem bé i gaudirem del waterpolo.

2.- Perquè fa massa que no les veig jugar a casa. I tinc mono, què voleu que us digui!!

3.- Perquè es mereixen una grada plena a vessar que les aplaudeixi. Aquesta temporada ha estat per emmarcar encara que el final no ha estat l'esperat. Mantenir-se invicte en partit oficial durant 379 dies (si no m'he descomptat) és un mèrit enorme que cal reconèixer. La trajectòria d'aquest equip ha estat molt i molt ràpida. Fa 5 anys perdien tots els partits i aquest any únicament Caballa (en partit oficial) i Leioa (en partits amistosos) ens han pogut derrotar. Entremig queden victòries (algunes d'elles suades) davant Hospi, Molins, Sallent, Olot, Badia, Cuatro Caminos i Universidad de Granada.

4.- Perquè serà el darrer partit d'en Jordi. Si hagués de definir en Jordi se m'acabarien els adjectius. Si hem arribat on hem arribat és en gran part gràcies a ell. D'ell hem après molt, jo el primer, i la petjada que deixa en aquest equip serà molt i molt difícil d'esborrar.

Per tot plegat aneu demà a l'AESE. Jo de vosaltres no m'ho perdria!!!
Reaccions:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada