dilluns, 16 de maig de 2011

El waterpolo és un esport estrany

S'ha acabat la Divisió d'Honor masculina. A part de felicitar al CN Atlètic-Barceloneta per la seva sisena lliga consecutiva (que es diu aviat) m'agradaria destacar alguns punts del partit d'aquest migdia.

1.- La televisió. Fins a 3 canals han emès el 3r partit de la final. Esport3 ho ha fet en directe a les 13.00, la Xarxa de Televisions Locals l'ha emès a les 15.15 i Teledeporte a partir de les 17.00. Realment qui no ha vist el partit és perquè no ha volgut. Quan he arribat a casa he vist l'emissió de Teledeporte. M'ha semblat lamentable. El pla general estava extremadament tort i hi havia un eco en el so ambient molt desagradable. Ja és trist que dels 3 partits de la final se n'hagi emès únicament un i que, a sobre, hagi tingut aquesta qualitat d'imatge i so...

2.- El CNB perd la final i queda en tercera posició. Perdoneu però no ho entenc. Deu ser l'únic esport on el finalista queda en 3a posició ja que, exceptuant el guanyador del play-off, la resta de places es mantenen segons la fase regular. Per tant, perdre la final li ha suposat al CNB jugar la primera ronda de l'Eurolliga de la temporada que ve, mentre que si l'hagués guanyat hagués passat directament a la lligueta (equivalent a tercera ronda).

3.- El màxim golejador no ho és. Aquest és el punt que m'ha semblat més fort. Abans del partit se sabia que si Yuri Biart marcava set gols en el Sabadell-Navarra seria el màxim golejador, ja que Svilen Piralkov no jugava (el CNB va eliminar al Terrassa a la semifinal). Tot i sabent això, abans del partit ja se m'ha passat un full imprès amb el nom de Svilen Piralkov com a màxim golejador. He de dir també que quan he anunciat per megafonia el nom de Piralkov jo desconeixia que Biart n'havia marcat set (el twitter no fa miracles, encara...) i que, per tant, he donat per bona la dada de Piralkov. Hem errat i això s'ha de solucionar. No sé què s'ha de fer en aquests casos, però la RFEN hauria de fer alguna cosa per reconèixer Yuri Biart com a màxim golejador.

Si volem que aquest esport creixi són coses que no ens poden passar... Mentrestant, seguirem sent mediocres.
Reaccions:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada