divendres, 22 d’abril del 2011

El Sabadell Astralpool, a la final de la Champions Cup

Les noies del CN Sabadell Astralpool estan a punt d'entrar a la història per la porta gran. Avui han fet un pas més cap a la temporada perfecta al vèncer per 15-13 al Kinef Kirishi rus i classificar-se per a la gran final de la Champions Cup de demà.

Les vallesanes han començat el partit amb un contundent 5-2 de parcial per deixar ben clar al conjunt rus que aquesta és la seva Final Four. Gràcies a l'enorme encert de Jennifer Pareja (7 gols en total) i Maica Garcia (5 gols), les de Nani Guiu no han afluixat i han arribat a la mitja part amb un 8-5 a favor. Un tercer quart embogit, on les russes tenien pressa per acabar les jugades i el Sabadell Astralpool ha sabut controlar, ha acabat amb empat a 4 i 12-9 al marcador.

El Kirishi, però, no s'ha rendit i ha apretat en el darrer quart, gràcies a Ekaterina Lisunova, i han retallat distàncies fins col·locar-se un per sota en el marcador (14-13) a falta de poc menys de dos minuts. El Sabadell Astralpool, però, ha en la següent jugada La seva capitana, Olga Domènech, ha anotat el definitiu 15-13 que feia embogir jugadores i públic de Can Llong. El Sabadell Astralpool té una cita demà amb la història. Serà a les 12 contra l'Orizzonte Catania de Tania Di Mario, Brenda Villa i Blanca Gil, que s'ha imposat a l'Olympiacos per 14-13 a la pròrroga.

CN Sabadell Astralpool (15): Laura Ester, Mati Ortiz (1), Helena Lloret, Gabriella Szücs, Anni Espar, Jennifer Pareja (7), Clara Espar, Maica Garcia (5), Pilar Peña, Marta Recio (1), Olga Domènech (1), Judith Forca i Eli Gazulla. E: Nani Guiu
Kinef Surguneftegas Kirishi (13): Maria Kovtunovskaya, Nadezda Fedotova (1), Ekaterina Prokofyeva (3), Ksenia Krimer, Victoria Kurochkina, Ekaterina Kirilcheva, Anna Bogdanova, Yulia Pozolotina, Olga Belyaeva (3), Evgenia Soboleva, Natalia Okuneva (1), Ekaterina Lisunova (5) i Anna Karnaukh. E: A.Kabanov.

Àrbitres: Diana Dutilh-Dumas (NED) i Maro Savinovic (CRO)
Parcials: 5-2 / 3-3 / 4-4 / 3-4