diumenge, 17 d’abril del 2011

El Sabadell Astralpool guanya la lliga femenina

El CN Sabadell Astralpool s'ha proclamat campió de lliga després de vèncer en el segon partit de la final al CN Sant Andreu. Després de la victòria de dimecres passat a Sant Andreu, les vallesanes s'han imposat per un còmode 16-6.

El partit ha començat molt bé pel conjunt visitant, ja que s'ha avançat per 1-3. Tot i això, les de Nani Guiu han empatat a 3 abans del final del primer període i han marcat 3 gols més en el segon període, per situar-se 6-3. Dos gols d'Ona Meseguer, però, han retallat distàncies per les andreuenques i s'ha arribat al descans amb 7-5 en el marcador. Un tercer parcial demolidor (5-1) ha desenganxat al Sabadell Astralpool en el marcador, mentre que el 4-0 dels darrers vuit minuts ha servit per confirmar la novena lliga del Sabadell Astralpool.

CN Sabadell Astralpool (16): Laura Ester, Mati Ortiz (5), Helena Lloret (1), Gaby Szucs, Anna Espar (1), Jennifer Pareja (7), Clara Espar, Maica García, Pili Peñz (1), Marta Recio (1) i Olga Doménech. E: Nani Guiu.
CN Sant Andreu (6): Ana Copado, Noemí Blanco, Cristina Pardo (1), Gemma Casasayas, Teresa Gorría (1), Marta García, Cristina Pérez, Anna Pardo, Marian Díaz (1), Ona Meseguer (2), Ariadna Espasa (1), Desirée Fajardo i Misa Konaka. E: André Avallone.

Parcials: 3-3 / 4-2 / 5-1 / 4-0
Àrbitres: Dario Trojan (Catalunya) i Poli Baños (Balears)