dissabte, 12 de febrer del 2011

El CNB acompanyarà l'Atlètic-Barceloneta a la final de demà (3-12)

El CN Barcelona ha vençut a la segona semifinal de la Copa del Rei per un còmode 3-12 davant l'amfitrió, el CN Sant Andreu. Els andreuencs no han anotat fins al primer minut del tercer període, quan el marcador ja reflectia un contundent 0-7.

El partit ha estat dominat des del primer moment pel Barcelona, que amb uns parcials de 0-3 i 0-4 ja ha sentenciat la semifinal abans del descans. Blai Mallarach dues vegades, José Ramon Díaz, Gerard Reixach, Tomas Bruder, Pere Estrany i Rob Maitland han marcat els gols cenebistes abans del descans. Un penal comés per Jose Javier Bustos ha estat transformat per Dani González en el primer gol andreuenc. Els cenebistes, però, han respost amb tres gols més abans del final del tercer període, obra de Blai Mallarach, Gerard Reixach i José Ramon Díaz.

El darrer parcial ha estat un pur tràmit i fins i tot Toni Esteller ha donat els darrers cinc minuts a Dani Sullá, qui ha defensat la porteria cenebista fins al final del partit i tan sols ha encaixat un gol, obra de Dani Hernández.

CN SANT ANDREU (3): Ramon Sentís, Javier Gorría, Gabor Egedi, Dani González (1), Dani Hernández (1), Eduard Mínguez, Héctor Ballesteros, Ivan Kucarov (1), Erik Brugué, Vladimir Cosic, David García, Ander Pastor i Sergi García. E: Manolo Suárez.
CN BARCELONA (12): Iñaki Aguilar, José Ramon Díaz (2), Gerard Reixach (2), José Javier Bustos (1), Robert Maitland (1), Balasz Sziranyi, Joel Esteller, Jose Rodríguez, Iván Pérez (1), Pere Estrany (1), Blai Mallarach (3), Tomas Bruder (1) i Dani Sullá. E: Toni Esteller.
Àrbitres: Xevi Buch (Catalunya) i Carlos Cabello (Madrid)
Parcials: 0-3 / 0-4 / 1-3 / 2-2