dijous, 3 de febrer del 2011

Demà comença la Copa de la Reina

Les instal·lacions del CE Mediterrani, al barri de Sants de Barcelona, seran la seu a partir de demà de la Copa de la Reina. La competició, que durarà fins diumenge, agrupa als 8 millors equips de la primera volta de la Divisió d'Honor femenina.

El tret de sortida el posaran, a les 4 de la tarda, el CN Sant Andreu i el CN Moscardó. El vencedor d'aquests quarts de final s'enfrontarà dissabte al vencedor del gran partit de quarts. El sorteig, celebrat la setmana passada, va determinar que els dos primers classificats de la primera volta, l'intractable CN Sabadell Astralpool i l'aspirant CN Mataró El Tot, s'enfrontessin a quarts de final. En partit de lliga les vallesanes es van imposar per 14 gols a 7.

L'altra banda del quadre està composta per tres equips de fora de Catalunya i l'organitzador, el CE Mediterrani. CW Dos Hermanas Emasesa i CN La Latina Covibar intentaran guanyar-se una plaça per a les semifinals. La jornada de quarts es tancarà amb el partit que enfrontarà al Medi amb el Cablescom Saragossa a partir de les 20.30.

Copa de la Reina

Quarts de final

16.00: CN Sant Andreu - CN Moscardó
17.30: CN Sabadell Astralpool - CN Mataró El Tot
19.00: CW Dos Hermanas Emasesa - CN La Latina Covibar
20.30: CE Mediterrani - Cablescom EWZ

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada