dijous, 8 d’abril del 2010

Jornada clau després de Setmana Santa

Un cop ja s'han acabat les vacances de Setmana Santa, el waterpolo es torna a posar en marxa. Si dissabte 10 d'abril, el futbol viurà un Clàssic en majúscules i la Lliga ACB de bàsquet també tindrà un plat fort, el waterpolo no pot ser menys. Entre dissabte 10 i diumenge 11 d'abril, moltes de les competicions, tant a nivell català com espanyol, poden quedar resoltes, o gairebé.

A la Divisió d'Honor masculina (21a jornada), el CN Atlètic-Barceloneta es pot proclamar campió de la fase regular si puntua a casa davant el CE Mediterrani, mentre que per la part baixa el CN Martiánez i el CD Waterpolo Navarra intentaran evitar la plaça de promoció. Els canaris juguen a la Nova Escullera contra el CN Barcelona, mentre que els navarresos, amb un punt més, es desplacen a la piscina del CN Alcorcón. Estan ja classificats pel play-off el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Barcelona, el CN Terrassa, el CN Mataró Quadis i el CN Sabadell. L'ADF Helios, per la seva banda, ja és matemàticament equip de Primera Divisió. Tots els partits es disputaran dissabte 10 a les 18.30

La Divisió d'Honor femenina (21a jornada), per la seva banda, té les coses resoltes del tot. Les dues primeres places corresponen a CN Sabadell Astralpool i CE Mediterrani respectivament facin el que facin aquest cap de setmana. El CN Mataró El Tot i el CN Alcorcón es juguen la tercera i quarta plaça a Vallirana i Sevilla respectivament. Per la part baixa, el CN Vallirana va consumar el seu descens la darrera jornada, mentre que el CN Sant Feliu jugarà la promoció de descens. Excepte el partit entre el CN Sant Andreu i el CN Sant Feliu, que es disputarà dissabte a les 16.30, la resta es jugarà el mateix dia a les 18.30.

Pel que fa a la Primera Divisió masculina (20a jornada), el CN Catalunya pot tornar a la màxima categoria aquest dissabte. Els graciencs, amb 6 punts d'avantatge respecte el segon classificat, el CD Waterpolo Túria, si guanyen dissabte a les 12.00 a la piscina del cuer, el CD Askartza Claret. També ascendiran si els valencians no guanyen a Horta o si el Catalunya i el Túria empaten els seus partits. Per la seva banda, el CN Molins de Rei segueix aspirant a la plaça de promoció d'ascens, tot i que depèn dels resultats del Waterpolo Túria. La zona baixa de la classificació té un nou equip de Segona Divisió des de fa unes quantes setmanes, l'Askartza Claret, mentre que la plaça de la promoció de descens l'intentaran evitar CW Sevilla, la Universitat Autònoma, el CN L'Hospitalet i el CN Alcorcón B. Els madrilenys són qui, actualment, ocupen aquesta plaça, a tan sols un punt de l'Hospi.

Qui també pot proclamar campió és la Primera Divisió femenina. Els dos primers classificats s'enfrontaran a la piscina del líder, el CN Terrassa. Els egarencs en tindran prou amb un empat davant l'AR Concepción Ciudad Lineal per assolir l'ascens. Per la part baixa, tant Leioa IT com CN Cuatro Caminos han baixat ja a Segona Divisió territorial.

La darrera competició nacional, la Segona Divisió masculina, té ja campió, el CN Montjuïc. La segona plaça té dos candidats: el CN Manresa Deyse i el CN Moscardó. Els manresans tenen 5 punts d'avantatge quan encara en queden 9 per jugar. Per tant, una victòria bagenca a la piscina del CN Sabadell B combinada amb un empat  una derrota madrilenya, que rep l'AE Santa Eulàlia, els asseguraria la segona plaça. Precisament l'AESE, juntament amb el CN Olot, han baixat ja a Tercera Divisió.

1 comentari :

  1. Us adjunto la crònica del CN Molins de Rei: http://www.eljocdelesport.com/2010/04/12/el-molins-de-rei-diu-adeu-a-les-promocions/

    Si voleu saber més ja sabeu: www.eljocdelesport.com


    Enhorabona per la web company!

    ResponElimina