dissabte, 17 d’abril del 2010

Autònoma - Hospi, final del Campionat d'Espanya de Segona Divisió Femenina

La Universitat Autònoma i el CN L'Hospitalet disputaran demà la final del Campionat d'Espanya de Segona Divisió Femenina a la zona Catalunya, després d'haver guanyat a les semifinals al CN Sallent i a l'AE Santa Eulàlia respectivament.

La tarda de waterpolo ha començat a les 19.30 amb la primera semifinal, entre la Universitat Autònoma i el CN Sallent. Les universitàries no han tingut cap problema per desfer-se de les bagenques per un còmode 18 a 8. Les sallentines tan sols han pogut aguantar físicament fins a la mitja part, on han arribat amb un 7-4 desfavorable tot i avançar-se al marcador (0-1, gol de Fuentes als 13 segons de partit) i empatar a 2 a poc més d'un minut per acabar el primer període. A partir d'aquí, la UAB ha anat marcant gols i distanciant-se en el marcador, amb una renda màxima d'11 gols (18-7, 2.02 pel final del partit). El partit, molt travat i lent en general, ha deixat detalls de qualitat, com el cinquè gol de l'Autònoma, un xut des de gairebé el mig del camp de Rodríguez davant el qual la portera del Sallent, no massa encertada al llarg de tot el partit, no ha pogut fer res. Amb moltes possessions llargues i sense massa història, el partit ha vist 4 gols de Mercè Vallès per part del Sallent que, a més, ha provocat 4 expulsions pel seu equip i ha recuperat 3 pilotes, siguent la referència sallentina al llarg del partit. Per part de l'Autònoma han destacat Balada i Rodríguez que, amb 5 gols cadascuna, han liderat l'equip en tot moment.

Feu click aquí per accedir a l'estadística del partit.

WP UNIVERSITAT AUTÒNOMA (18): M.Castillejos, E.Caballero, - , V.Lorente (1), A.Morera (3), I.Garcia (1), J.Arribas (1), A.Casablancas (1), N.Riaño, A.Balada (5), E.Carreras (1), R.Rodríguez (5) i M.Fernàndez. E: J.Calaramon. Superioritats: 3/5 (60,00%). Penals: 1/2 (50,00%)

CLUB NATACIÓ SALLENT (8):  E.Fernández, E.Llobet (3), J.Bastardes, G.Bosch, J.Colom, - , L.Aguilera, J.Casas, C.Fuentes (1), M.Vallès (4), S.Palomero, A.Garcia i J.Peiron. E: A.Peiron. Superioritats: 2/6 (33,33%). Penals: 1/2 (50,00%).

Àrbitres: Siscu Sánchez i Ernest Iñesta
Parcials: 4-3 / 3-1 / 6-2 / 5-2


Després ha vingut la segona semifinal. Tot un derbi riberenc per dirimir el segon finalista de demà. La piscina de Santa Eulàlia, plena a vessar, ja va veure com la temporada passada l'Hospi relegava l'AESE a la quarta plaça d'aquest play-off i enguany, en partit de lliga, la victòria també ha caigut pel bàndol visitant. No obstant, l'AESE va acabar en segona posició a la fase regular, amb 3 punts més que l'Hospi i havien guanyat tant el partit de lliga jugat a la piscina de l'Hospi com a la semifinal de la Copa Catalunya. Com sempre, el derbi venia carregat d'alicients i emocions per part de tots dos conjunts. Al final, l'Hospi s'ha endut la victòria per 2 gols de diferència (8-10) però ha hagut de fer mans i mànigues per tal de remuntar un partit que perdia 7-5 a falta de 2 minuts per acabar el tercer quart i acabar fent els 10 millors minuts de la temporada. L'AESE ha començat molt centrada el partit, innaugurant el marcador de penal gràcies a Cristina Galián i ha arribat a la fi del primer període amb 1 gol d'avantatge (2-1). L'avantatge local s'ha ampliat al segon període, amb un parcial de 4-3 que deixava el 6-4 al marcador. En aquest període, Anna Fernàndez ha errat un penal que hagués col·locat l'empat a 2 al marcador i ha fet que el seu equip trontollés fins a la mitja part. A partir d'aquí, l'Hospi s'ha rentat la cara i ha despertat, desplegant un joc que no s'havia vist per enlloc els 16 primers minuts. 3 jugadores han brillat especialment els dos darrers quarts: Aida Peiró, amb 2 gols de superioritat numèrica i 3 recuperacions importantíssimes; Montse Garcia, amb 2 gols de 3 intents i carregada amb 2 expulsions; i Anna Fernàndez, que s'ha tret l'espina del penal errat marcant-ne un altre a falta de 2.20 per acabar el partit, sentenciant-lo amb un 7-10 quan la grada més apretava i arrodonint els seus números amb un altre gol, el 7-6 que iniciava la remuntada quan faltaven 2 minuts per acabar el tercer període.

Per part local cal destacar el gran partit realitzat per la portera, Lara Clerencio, aturant 8 llançaments visitants i per Sorribas, que ha anotat 4 gols, 3 en superioritat numèrica i un parell dels quals des de ben lluny de porteria.

Feu click aquí per accedir a l'estadística del partit.

AGRUPACIÓ ESPORTIVA SANTA EULÀLIA (8): L.Clerencio, M.Sorribas (4), C.Rodríguez, M.Abellán, C.Galián (2), M.Aguiran, C.Molinet, S.Pacha (2), L.Llorens, S.Maestro, S.Domenech, N.Salazar i A.Llop. E: J.Gobern. Superioritats: 3/6 (50,00%). Penals: 1/1 (100%).

CLUB NATACIÓ L'HOSPITALET (10): P.Duran, A.Gil, M.Massó, A.Peiró (2), E.Pinel, A.Fernàndez (3), S.Andrés (1), A.Pizarro, M.Flores (1), E.Murillo (1), A.Fernández, M.Garcia (2) i E.Calatayud. E: J.Sánchez. Superioritats: 2/4 (50,00%). Penals: 1/2 (50,00%)

Àrbitres: Erenest Iñesta i Siscu Sánchez
Parcials: 2-1 / 4-3 / 1-3 / 1-3

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada