divendres, 16 d’abril del 2010

Autònoma, AESE, Hospi i Sallent busquen una plaça per Talavera

La piscina de l'AE Santa Eulàlia acollirà aquest vespre i demà al vespre les finals del Campionat d'Espanya de Segona Divisió femenina a la zona Catalunya. A les 19.30 es disputarà la primera semifinal entre el campió de la fase regular, la Universitat Autònoma, i el quart, el CN Sallent. Després, a les 21.00, els dos equips de la ciutat de l'Hospitalet (AE Santa Eulàlia i CN L'Hospitalet) disputaran el quart derbi de la temporada. Tots els enfrontaments han acabat amb victòria visitant (L'AESE va guanyar a la piscina de l'Hospi tant a la Copa Catalunya com a la darrera jornada de la fase regular, mentre que l'Hospi va guanyar la jornada de lliga jugada a Santa Eulàlia). La temporada passada va ser el CN Martorell, quart classificat, qui es va endur la victòria en aquest play-off, amb la qual cosa es preveu una jornada molt oberta amb grans partits i, qui sap, alguna sorpresa.

Demà a les 19.00 es jugarà el partit pel tercer i quart lloc entre els perdedors de les dues semifinals d'avui, mentre que a les 20.30 es disputarà la final que donarà una plaça per a la fase d'ascens que es disputarà a Talavera de la Reina.

Des de Waterpolo en Català seguirem la jornada d'avui i penjarem els resultats, cròniques i estadístiques tant bon punt acabin els partits.

Campionat d'Espanya Segona Divisió femenina - Zona Catalunya
Divendres 16 d'abril de 2010
19.30 - WP Universitat Autònoma vs CN Sallent
21.00 - AE Santa Eulàlia vs CN L'Hospitalet

Dissabte 17 d'abril de 2010
19.00 - Partit pel tercer i quart lloc
20.00 - Final

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada