diumenge, 21 de febrer del 2010

L'Hospi venç sense problemes al Badia

El CN L'Hospitalet va vèncer ahir al vespre al CN Badia en un partit corresponent a la setena jornada del Campionat d'Espanya de Segona Divisió femenina per 16 gols a 8. El partit, sense massa història, es va resoldre ben aviat pel conjunt riberenc, que dominava per 4-1 al final del primer període i per 10-5 a la mitja part. El tercer quart va ser molt més igualat que els dos anteriors, amb un empat a 1 com a parcial. Ja en el darrer quart, la balança es va tornar a decantar per a l'equip de casa, que va ampliar encara més l'avantatge fins al 16-8 definitiu.

L'Hospi va plantejar un partit molt encarat cap a l'atac, sabedor que darrera potser patiria al tenir la portera titular de baixa. Però les dues porteres que va usar l'Hospi, Sheila Garcia i Ana Fernández, van saber estar en tot moment dins el partit i, a excepció de petits errors fruit de l'inexperiència, van donar una molt bona sensació a una grada força buida. Per la seva part, el Badia va viure principalment de comptats contraatacs i de possessions llargues, que sovint acabaven amb xuts llunyans sobre la botzina, alguns dels quals van sorprendre les joves porteres locals.

La perfecta efecivitat local en les jugades de superioritat numèrica (5/5) i el fet de no concedir cap gol en inferioritat també van ajudar a les jugadores de Javi Sánchez a endur-se els dos punts i a deixar el Badia amb zero punts a la cua de la classificació.

Per part local, cal destacar la notable actuació d'Anna Fernàndez, amb 4 gols (2 en superioritat) i que va provocar 3 de les 5 expulsions a favor de les que va gaudir l'equip de casa. A més, també va repartir dues assistències de gol al darrer període. Del Badia va brillar especialment M.Muñoz, amb 3 gols de 4 xuts i 3 pilotes recuperades.

Feu click aquí per accedir a l'estadística del partit.

CN L'HOSPITALET (16): S.Garcia, A.Gil, M.Massó, A.Peiró (1), E.Pinel (1), A.Fernàndez (4), S.Andrés (3), A.Pizarro (1), M.Flores (4), E.Murillo (1), A.Fernández (ps), M.Garcia (1) i E.Calatayud. E: J.Sánchez.

CN BADIA (8): L.Llagostera, A.Mata, S.Medina, J.González, R.Jiménez (1), R.Montero (1), I.Ortiz (ps), A.Sánchez, L.Díez, M.Lázaro, E.Gómez (1), B.Ocaña (2) i M.Muñoz (3). E: R.González.

Àrbitres: Dani Sanfeliu i Xavi Sorigué
Parcials: 4-1 / 6-4 / 1-1 / 5-2

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada