diumenge, 21 de febrer del 2010

El Sabadell Astralpool diu adéu a Europa

L'aventura europea del CN Sabadell Astralpool va finalitzar ahir a la piscina d'El Pireu, on va perdre per 10 gols a 4 davant l'Olympiacos SC, en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions Cup, la màxima competició del waterpolo europeu femení. Les jugadores de Nani Guiu hananat tota l'estona darrere en el marcador i en cap moment han tingut opció de remuntar el gol de desavantatge que duien de l'anada. El fet de no haver sabut aprofitar les nombroses superioritats numèriques (fins a 10) ha condemnat les sabadellenques, que han perdut tots quatre parcials.

Tampoc hi ha hagut sort per a les madrienyes del CN Alcorcón, que han perdut per 16-4 a la piscina de les grans dominadores del waterpolo europeu dels darrers temps: 6 de les darreres 10 edicions de la Champions Cup són a les vitrines de l'Orizzonte Catania. Les jugadores de l'equip italià, entre elles Blanca Gil (autora de 6 gols) no han tingut pietat de les madrienyes i, a la mitja part, ja guanyaven 9-3.

Les altres dues places de semifinals han anat a parar a mans del Kinef Kirishi, que s'ha imposat per 12-13 a l piscina de l'Shturm 2002 Chehov en el derbi rus de quarts de final, i per a les gregues del Vouliagmeni NC, que s'han imposat al Pireu a les italianes de la Fiorentina per 6-3 i d'aquesta manera han remuntat el gol de desavantatge que duien de l'anada.

D'aquesta manera, Blanca Gil, amb l'Orizzonte Catania, i Patri del Soto, amb el Vouliagmeni, lluitaran per la corona europea.

Champions Cup - Quarts de Final (tornada)
En vermell, l'equip classificat
Olympiacos SC (GRE) 10 - 4 CN Sabadell Astralpool
Geymonat Orizzonte Catania (ITA) 16 -4 CN Alcorcón
Shturm 2002 Chehov (RUS) 12 - 13 Kinef-Surgutneftegas Kirishi (RUS)
Vouliagmeni NC (GRE) 6 - 3 Fiorentina Waterpolo (ITA)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada