diumenge, 21 de febrer del 2010

Els errors condemnen al Sanfe davant el Dos Hermanas

La setzena jornada de la Divisió d'Honor femenina ens va deixar ahir quatre resultats molt apretats. La jornada, marcada per l'aplaçament de 2 partits fruit de la competició europea, va començar a la piscina del CN Sant Feliu, que es va condemnar a base dels seus propis errors davant el CW Dos Hermanas Emasesa (8-11). Les noies de Rafa López van començar el partit dominant clarament, tant en qualitat de joc com en el marcador, i a pocs segons per finalitzar el primer període, guanyaven còmodament per 4-0. Un cop arribats aquí, el Sanfe es va desconnectar del partit i va llançar per la borda l'avantatge de 4 gols, arribant un per sota a la mitja part (4-5) en un segon període per oblidar on un error rere l'altre permetien al Dos Hermanas encadenar 5 gols (un als darrers instants del primer període i 4 al segon quart). El tercer període va viure moments de lucidesa local, que van arribar a empatar el partit en diverses ocasions, però el Dos Hermanas es va acabar de desenganxar en el marcador en el quart parcial, amb 1-3, i una bona actuació de Lisandra Frometa i d'Anett Bodi. Per part del Sanfe, tan sols Ari Hileno i les germanes Ordi van donar la cara en tot moment. Molt haurà de treballar el Sanfe si vol salvar la categoria...

A Madrid, el CN Montjuïc va anar pràcticament tota l'estona a remolc del CN La Latina i va acabar perdent per 12 gols a 8, amb 6 gols d'Amy Bettina Logan per part local. També a Madrid, el CN Sant Andreu es va apuntar tres punts més al seu caseller al vèncer per la mínima (9-10) al CN Moscardó. Per part andreuenca, Cristina Pérez va anotar la meitat dels gols del seu equip (5).

La jornada es va tancar a Saragossa amb una altrea victòria mínima (9-10) del CN Mataró El Tot davant el Cablescom Saragossa en un partit on les maresmenques guanyaven per 5-8 i on van acabar patint per guanyar per la mínima.

Els partits CE Mediterrani - CN Sabadell Astralpool i CN Alcorcón - CN Vallirana es jugaran el 3 i el 14 de març respectivament.