dimecres, 23 de març del 2016

Arriba l'Under 10!

Demà comença la quarta edició del BCNWP Under 10, el torneig que a hores d'ara ja és un referent a nivell europeu i que aplegarà fins diumenge a 28 equips d'arreu del continent. 19 equips catalans (3 d'ells exclusivament femenins), 5 de la resta de l'estat, 2 italians, 1 francès i 1 alemany. Sóc al sofà de casa repassant tot el que hem de tenir a punt per demà. Seran 124 partits i des del blog els anirem seguint de ben aprop. I és que, com a les altres edicions, passaré les vacances de Setmana Santa al CNB, entre el micròfon i el portàtil, aportant el meu granet de sorra en aquesta festa del waterpolo benjamí.

Com en les altres edicions, l'equip humà que hi ha darrere d'aquest esdeveniment és espectacular. Per diversos motius, moltes peces d'aquest engranatge han canviat d'un any per l'altre, però cada any la cosa tira endavant i és millor que l'anterior. I si, reconec que aquesta nit em costarà dormir. Em moro de ganes de que sigui demà!!

Podreu seguir tots els resultats de l'Under 10 des de Twitter i des del blog, on hem preparat un especial on hi podreu consultar els resultats tant bon punt acabin els partits, així com la classificació de cada grup al finalitzar cada jornada.

Cliqueu damunt de cada enllaç per a consultar els horaris de la primera fase de cada grup

GRUP A

Així lluïa la Nova Escullera moments abans de que la gent de manteniment del CNB comencés a muntar els camps

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada