dimarts, 1 de març del 2016

Arriba la Copa!!

La Copa del Rei ja és a la cantonada. Aquest cap de setmana, la piscina de Can Llong, a Sabadell, acollirà la trentena edició del torneig del KO. Els 8 millors equips de la primera volta, 7 d'ells catalans, lluitaran per a endur-se el primer títol de l'any en un torneig on el favorit és el de sempre: l'Atlètic-Barceloneta.

Els mariners intentaran endur-se la quarta Copa consecutiva però per a fer-ho hauran d'eliminar divendres (18:00) a l'organitzador: el Sabadell. Un Sabadell que vol començar l'any del centenari guanyant un torneig que fa quatre anys que se li resisteix i a qui el sorteig no li ha somrigut: si eliminés al vigent campió de lliga i copa se les hauria a semifinals amb el guanyador de l'enfrontament entre Terrassa (3r classificat actualment) i Mediterrani (8è). Queda clar, per tant, que la suposada sort de l'organitzador al sorteig de quarts no és tal.

Com hem dit, Terrassa i Mediterrani s'enfrontaran en el darrer partit dels quarts de final (20:30) en un partit on els egarencs parteixen com a teòric favorit però on mai s'ha de descartar als de Sants. En lliga, els de Dídac Cobacho van guanyar a la primera volta (9-6).

A l'altre cantó del quadre hi trobem dues eliminatòries de quarts extremadament igualades. Sant Andreu i Barcelona obriran foc a les 15:30 després d'haver-se enfrontat ja dues vegades en lliga, amb una victòria cada equip pel mateix resultat i en piscina contrària (9-10).

I a les 17:00 un enfrontament que dissabte passat ja es va veure a Madrid: Quadis Mataró i Real Canoe Isostar (5è i 4t respectivament) tornaran a jugar després de la victòria madrilenya per 11-8 fa poc dies. A la primera volta, a més, el conjunt de Mario Garcia també va guanyar als de Beto Fernàndez (11-12). Serà un partit on s'enfrontaran els dos màxims golejadors de la lliga: Lindhout i Barroso.

Les semifinals estan previstes per dissabte a les 12:00 i les 13:30, mentre que la final serà diumenge a les 15:30, en directe per Teledeporte i Esport3.

Els àrbitres designats per aquesta Copa del Rei són Sergio Galindo, David Gómez, Jaume Teixidó, Oriol Jaumandreu, Joan Carles Colominas i Josep Maria Teulé (Catalunya), Carlos Ortega (Aragó) i Sergio Jiménez (Andalusia).



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada