divendres, 5 de desembre de 2014

Anuari del Waterpolo Català 2014-2015

Desembre no és desembre fins que no arriba l'Anuari. És un fet que fa uns anys que es va repetint i, enguany, arriba la sisena edició d'aquest llibre que recull les dades del waterpolo de casa nostra.

El sisè Anuari del waterpolo català és el que compta amb les xifres més espectaculars: 37 clubs (2 més que l'any passat), 204 equips (7 més que a l'anterior edició) i més de 3.000 jugadors, tècnics, directius i àrbitres. Són els números del waterpolo català, que viu un moment de creixement respecte temporades anteriors. L’Anuari recull les dades i fotografies de tots els equips, gràcies a la col·laboració de desenes de persones dels clubs catalans. A més, aquesta iniciativa continua tenint el suport de patrocinadors privats i de la Federació Catalana de Natació, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Per la portada d’aquest any, l’Anuari ha escollit als dos MVP de les passades Copes d’Europa. L’Albert Español i la Maica Garcia, en el seu cas també millor jugadora de l’Europeu de seleccions, van ser els protagonistes de la sessió de fotos de la portada que es va realitzar a la mítica piscina de l’Escullera del CN Barcelona, la primera piscina coberta de l'estat. A l’interior del llibre s’inclouen més imatges de la sessió, així com un reportatge i entrevistes a aquestes dues estrelles del nostre esport.


Des d’aquest dimecres 3 de desembre es poden fer les reserves de l’Anuari a través de la nova pàgina web www.anuariwp.cat i a partir de la setmana que ve es començaran a distribuir els llibres. El preu de l’Anuari d’aquesta temporada és de 10, mentre que el de les edicions anteriors és de 7. A més, a la pàgina es poden adquirir packs dels 6 llibres per només 35, el que suposa un estalvi del 22% respecte al preu real.


Des d'aquí vull treure'm, una vegada més, el barret davant en Dani Pajuelo i la seva feina. Ja tinc ganes de tenir-lo a les mans!!!
Reaccions:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada