dimecres, 1 d’octubre del 2014

Zorionak Isusko!

Fa poca estona ens hem assabentat de que Isusko Arias (el Gran Isusko si se'm permet) ha estat guardonat per la RFEN amb el Premio a la Comunación Deportiva y Social.

Tal i com recull Waterpolo, enfermos del balón amarillo, la RFEN el premia per haver contribuït intensament i acreditada a una labor de difusió de les activitats aquàtiques pròpies de la federació, tant en àmbit nacional com internacional.

Estimado amigo: 
Es para mí un orgullo y un placer comunicarte que la Junta Directiva de la Real Federación Española de Natación, a propuesta de la Comisión de Recompensas y Distinciones, ha acordado concederte el Premio a la Comunicación Deportiva y Social, galardón que se otorga a aquellas personas o entidades que han contribuido intensa y acreditadamente a una labor de difusión de las actividades acuáticas de nuestra RFEN, tanto en el ámbito nacional como internacional.  

Espero aceptes este galardón, que simboliza el reconocimiento a una actuación  ejemplar, y deseo trasladarte mi más sincera felicitación, y la de la Junta Directiva, y  confío poder saludarte personalmente durante la gala de distinciones para la que te  adjunto la invitación.
Reiterarte mi enhorabuena y enviarte un muy cordial y afectuoso saludo.

Fernando Carpena
Personalment estic molt content que s'hagi premiat algú com ell. La seva tasca constant des de fa anys i allunyada dels grans mitjans (premiats per un volum de feina infinitament inferior) ha permès difondre aquest esport com ningú altre, molt probablement, ho estigui fent. Parlem de gairebé 40.000 seguidors a Facebook i gairebé 2.400 a Twitter, un abast que queda a anys llum del seu inmediat perseguidor a l'estat.

I si li serveix a algú per anar prenent nota, els meus premiats per a l'any que ve serien, entre d'altres, Maria Guixà i Carles Alcoyent, per la seva difusió del nostre esport des dels mitjans públics de casa nostra. Queda dit.

Zorionak Isusko!!! 

Isusko Arias amb els seus alevins d'Askartza a la Copa FANáticos del 2013
PS: Ten en cuenta, Isusko, que la próxima vez que me veas seré yo quién te reciba con fanfarria, majorettes y orquesta sinfónica.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada