dimecres, 30 d’abril del 2014

Yuri Colet: "Creiem molt en les nostres possibilitats de cara al Campionat"

Aquest divendres comença a L'Hospitalet de Llobregat el Campionat d'Espanya de Segona Femenina. O el que és el mateix: cinc equips es disputaran una plaça que permetrà jugar la temporada que ve a Primera Femenina. Dels cinc equips, dos són catalans: l'AESE i el Badia. Completen el quintet el Castelló, el Túria i el Santoña.
Avui parlem amb Yuri Colet, l'entrenador de l'AESE. Demà serà el torn de David Sánchez, l'entrenador del Badia.

Quarta classificació consecutiva per al Campionat d’Espanya de Segona per l’AESE. I tercera vegada seguida que les fases es juguen a casa. Fins ara l’AESE ha donat la cara a totes les tres fases anteriors, però ha acabat caient al darrer partit. Però enguany, amb entrenador nou, tornen a tenir l’oportunitat de l’ascens. Què ha canviat en aquest equip des de que vas arribar a principis de temporada?
Jo crec que el gran canvi d’aquest equip ha sigut la mentalitat, la qual ha anat enfortint-se a mida que hem avançat la temporada. Entrenador nou, baixes i incorporacions, tot això ha representat un procés d’adaptació en el que ens hem anat consolidant gracies a aquest canvi de mentalitat, i que demostren a cada partit amb un gran esperit de lluita.

Quin objectiu us heu marcat en aquest Campionat d’Espanya?
Bé, primer de tot crec que poder disputar aquest campionat té molt de valor, ja què s’ha demostrat que hi ha un bon nivell al grup català de Segona Divisió i ha estat molt difícil obtenir la classificació, per tant  felicitar als altres dos aspirants que han competit fins al final.
El nostre objectiu és guanyar el Campionat d’Espanya, però per sobre de tot jugant sempre amb la nostre manera d'entendre el waterpolo.

Com arriba l’equip? Com valores la temporada fins ara?
Jo crec que l’equip arriba molt reforçat perquè a la primera fase no vem ser capaços de culminar alguns partits igualats, mentre que en la segona fase l’equip ha donat un pas endavant i ens ho hem cregut. Creiem molt en les nostres possibilitats de cara al Campionat.
Durant la temporada hem tingut alguns alt i baixos però en els últims dos mesos portem una línia ascendent i consolidant una manera de jugar que mantenim a cada partit.

Quin pronòstic fas? Tens un favorit?
És difícil pensar amb un favorit, creiem que el rival a batre serà el CN Badia ja que ha sigut el líder de la segona fase però com ja he dit, qualsevol dels 4 equips de la segona fase de Segona Catalana es podrien haver classificat i la majoria de partits es van decidir per pocs gols de diferencia o empat, i en aquest cas el CN Badia va ser el més sòlid.

Quin missatge transmetries al teu equip?
Que juntes poden aconseguir el que es proposin!!

Ja per acabar, què diries a David Sánchez, l’entrenador del Badia, l’altre club català d’aquesta fase?
Felicitar-lo per la gran temporada que ha fet consolidant-se a la primera plaça i de cara al Campionat que guanyi el millor.

Moltes gràcies Yuri. Molta sort en aquest campionat!


L'AESE intentarà, per quarta vegada, assolir l'ascens // Foto: Tot AESE


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada