diumenge, 13 de gener del 2013

Resultats ajustats a la zona mitja

La primera jornada de la segona volta de la DH masculina s'ha disputat aquest cap de setmana amb resultats ajustats entre els enfrontaments de la zona mitja de la taula. Els tres equips capdavanters no han patit per sumar els tres punts.

El líder de la competició, el CN Atlètic-Barceloneta, s'enfrontava al cuer, el CN Montjuïc, amb un equip farcit de juvenils i cadets. El conjunt que ahir va dirigir Chus Martín va fer debutar fins a 3 jugadors de les categories inferiors (Jan Llorens, Xavier Juanola, que van marcar un gol cadascú, i el porter Miquel Linares). Els mariners es van imposar per un còmode 16-2 en un partit jugat a mig gas i on el Montjuïc, més centrat en el decisiu partit de la setmana que ve contra l'Helios aragonès, no va poder fer res.

Tampoc va passar massa ànsia per endur-se la victòria el CN Sabadell, que visitava la piscina del CN Mataró Quadis. Els vallesans es van imposar per 5-9 amb gols d'Òscar Carrillo (3), Xavi Vallès (2) i Pere Estrany (4). Per part mataronina únicament els hongaresos Arpad Babay i Attila Kincses van poder veure porteria. D'aquesta manera el Sabadell es manté tercer empatat amb el Terrassa i a sis punts del líder.

El CN Terrassa, que ha jugat aquesta tarda a Saragossa, no ha tingut problemes per imposar-se al CN Helios. Ho ha fet per un contundent 7 a 14 i segueix l'estela del líder.

Els altres tres partits de la jornada s'han acabat decidint per un sol gol. A la piscina Sant Jordi es disputava ahir a la tarda el segon derbi barceloní de la jornada i el CN Barcelona es va endur els tres punts davant el CN Catalunya per 8-9 després de remuntar un partit on perdia de dos gols al tercer període.

Els dos conjunts barcelonins que van jugar ahir, per la seva banda, van perdre en els seus desplaçaments. El CE Mediterrani viatjava a Madrid per enfrontar-se al Real Canoe Isostar i va perdre per 13-12, mentre que el CN Sant Andreu es desplaçava a Pamplona, on va perdre per 10-9 davant el Waterpolo Navarra.

DH Masculina - J12
CN Atlètic-Barceloneta 16-2 CN Montjuïc
CN Mataró Quadis 5-9 CN Sabadell
Real Canoe NC Isostar 13-12 CE Mediterrani
CN Catalunya 8-9 CN Barcelona
CD Waterpolo Navarra 10-9 CN Sant Andreu
CN Helios 7-14 CN Terrassa

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (36 pts)
2.- CN Terrassa (30 pts)
3.- CN Sabadell (30 pts)
4.- CN Barcelona (24 pts)
5.- Real Canoe NC Isostar (19 pts)
6.- CD Waterpolo Navarra (18 pts)
7.- CE Mediterrani (14 pts)
8.- CN Sant Andreu (13 pts)
9.- CN Catalunya (13 pts)
10.- CN Mataró Quadis (13 pts)
11.- CN Helios (3 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada