dilluns, 28 de gener del 2013

Primers punts pel Montjuïc

El club barceloní va sumar ahir a Saragossa els primers punts de la temporada en una jornada sense massa sorpreses.

L'Atlètic-Barceloneta va guanyar al Catalunya i es manté invicte // FOTO: RFEN

La catorzena jornada de la Divisió d'Honor masculina, disputada aquest cap de setmana, deixa pocs canvis a la classificació. A la part alta, els tres primers classificats van vèncer els seus respectius partits. El líder, el CN Atlètic-Barceloneta, es va desfer del CN Catalunya per 4-10 en un partit poc brillant i que els mariners van acabar resolent a la segona part.

Els dos immediats perseguidors, el CN Sabadell i el CN Terrassa, també van sumar els tres punts dissabte. El Sabadell jugava a casa contra el CE Mediterrani, de qui es va desfer per 15-12, mentre que el Terrassa viatjava a Madrid per enfrontar-se al Real Canoe Isostar. Els egarencs van anar per sota en el marcador fins al tercer període, on el conjunt madrileny es va arribar a posar 7-4. El Terrassa, però va saber reaccionar gràcies a un parcial de 2-6 entre el tercer i quart període que l'hi va donar una avantatge d'un gol (9-10). Amb empat a 11 es va arribar al darrer minut de partit, però un gol del Terrassa va permetre que els tres punts viatgessin cap al Vallès.

El CN Mataró Quadis, per la seva banda, segueix disposat a oblidar la mala primera volta, que l'ha deixat fora de la Copa del Rei, i dissabte va tornar a sumar tres punts que els fan pujar fins la sisena plaça. Els mataronins van guanyar a casa per 11-8 al CN Sant Andreu.

El darrer partit de la jornada es va disputar ahir a la tarda a Saragossa. Els dos equips que tanquen la classificació, CN Helios i CN Montjuïc, s'enfrontaven en un duel per evitar el descens directe. En el partit de la primera volta van guanyar els aragonesos per 7-10, amb la qual cosa els barcelonins havien de guanyar per més de 3 gols si volien deixar de ser cuers. El Montjuïc semblava que podia aconseguir la victòria per 4 gols, ja que va gaudir d'una avantatge de fins a 5 gols (4-9; 5-10 i 7-12), però l'Helios va marcar dos gols a finals del partit i el resultat va ser de 9-12. Amb aquest resultat i el gol-average propi empatat és l'Helios qui es manté en plaça de promoció i el Montjuïc en descens directe.

Pel que fa al partit que el CN Barcelona havia de jugar a Pamplona davant el Waterpolo Navarra ha quedat aplaçat pel proper 7 de febrer a les 9 del vespre a causa de les inundacions de la piscina d'Amaya.