diumenge, 2 de desembre del 2012

L'Atlètic-Barceloneta guanya a Madrid i segueix líder amb Sabadell i Terrassa darrere


Al finalitzar la vuitena jornada de la Divisió d'Honor masculina l'Atlètic-Barceloneta segueix líder invicte després de guanyar a la Pez Volador de Madrid. El segueixen Sabadell i Terrassa, que tampoc han fallat aquest cap de setmana.

David Martín (Atlètic-Barceloneta) pressiona Alberto Barroso (Real Canoe Isostar) // Foto: RFEN

El conjunt mariner tenia un desplaçament complicat a la piscina del Real Canoe Isostar. Els madrilenys van començar dominant fins la mitja part (3-2), però a partir del tercer període l'Atlètic-Barceloneta ja va començar a dominar el partit amb un 0-3 al tercer període que capgirava el marcador. A partir d'aquí, els mariners ja no van donar més opcions a Real Canoe Isostar i es van endur els tres punts.

Perseguint als mariners trobem els dos equips vallesans. Sabadell i Terrassa han guanyat els seus partits d'aquest cap de setmana i es mantenen a tres punts del líder. El Sabadell rebia a casa al Catalunya, un equip que lluita per entrar a la Copa. En un partit amb molts gols, els de Gabi Hernández es van imposar per 19-12.

Per la seva banda, el Terrassa jugava també a casa contra el Barcelona. Els egarencs van anar tot el partit per davant en el marcador, tot i que sense distanciar-se massa. Amb 7-6 la darrera possessió era pels cenebistes. Joel Esteller tenia l'opció d'empatar el partit a 7, però la pilota s'ha estavellat al pal i els tres punts s'han quedat a Terrassa.

Pel que fa a la lluita per les places de Copa, on diversos equips catalans hi estan implicats. El Sant Andreu s'ha enfilat fins la sisena posició després de la seva victòria a casa contra el cuer, el Montjuïc. Els andreuencs, d'aquesta manera, es col·loquen en una posició força còmoda per ser entre els vuit primers d'aquí a tres jornades. D'altra banda, el Montjuïc segueix sense puntuar en aquesta lliga.

També ha sumat els tres punts i aspira a entrar a la Copa el Mataró Quadis. Els maresmencs s'han desfet del quart classificat, el Navarra, per un còmode 10-4 i sumen ja set punts que els col·loquen desens. Tot i estar tant avall els mataronins els queden dos partits contra rivals directes per entrar a la Copa a més del desplaçament a Saragossa, que els podria donar el bitllet pel torneig del KO.

Qui tampoc ha perdonat aquesta jornada i aspira a la Copa és el Mediterrani. Els de Sants han vençut per primera vegada lluny de la seva piscina en la seva visita a la piscina de l'Helios per 4-11 gràcies als nombrosos contraatacs i als 5 gols de Germán Yáñez.

DH Masculina - J8
CN Mataró Quadis 10-4 CD Waterpolo Navarra
CN Sabadell 19-12 CN Catalunya
CN Sant Andreu 13-6 CN Montjuïc
Real Canoe NC Isostar 5-10 CN Atlètic-Barceloneta
CN Helios 4-11 CE Mediterrani
CN Terrassa 7-6 CN Barcelona

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (24 pts)
2.- CN Sabadell (21 pts)
3.- CN Terrassa (21 pts)
4.- CD Waterpolo Navarra (15 pts)
5.- CN Barcelona (12 pts)
6.- CN Sant Andreu (10 pts)
7.- Real Canoe NC Isostar (10 pts)
8.- CN Catalunya (10 pts)
9.- CE Mediterrai (8 pts)
10.- CN Mataró Quadis (7 pts)
11.- CN Helios (3 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada