diumenge, 9 de desembre del 2012

L'Atlètic-Barceloneta es desfà del Sabadell (7-6) i és més líder

Després de la novena jornada de Divisió d'Honor masculina, l'Atlètic-Barceloneta ha deixat un dels seus perseguidors, el Sabadell, a 6 punts en vèncer als vallesans per un ajustat 7-6.

David Martín ha estat el màxim golejador del seu equip en la victòria contra el Sabadell // Foto: Getty Images
La jornada d'ahir dissabte tenia diversos plats forts, bé sigui a la zona alta o en la lluita per entrar a la Copa del Rei. El partit més interessant de la jornada es va jugar a la piscina de Sant Sebastià entre els dos primers classificats, l'Atlètic-Barceloneta i el Sabadell. El Sabadell arribava a la Barceloneta com a segon classificat i havent guanyat els tres darrers enfrontaments contra els mariners (a la lliga la temporada passada i les darreres finals de Copa i Supercopa d'Espanya) i van començar molt forts, guanyant per 1-4 amb un gran Òscar Carrillo en atac (qui va acabar anotant 3 gols) i sabent aprofitar les nombroses errades locals. Fins passada la mitja part el conjunt mariner no es va posar per davant i, comandats per David Martín, van haver de picar pedra per tal de capgirar el marcador. L'emoció va durar fins al final i els aficionats mariners van patir fins el darrer moment, ja que un darrer llançament de Svilen Piralkov hagués pogut posar l'empat al marcador. La pilota, pe`ro, va anar fora i els tres punts es van quedar a casa.


Qui escala fins la segona posició i serà el proper rival a la lliga de l'Atlètic-Barceloneta és el Terrassa. Els egarencs van guanyar a casa davant el Catalunya per 11-8 i ja suma 24 punts, fet que el fa estar a una victòria del líder.

Ahir es van disputar també dos derbis barcelonins, i tots dos van acabar amb victòria local. Al barri de Sants el Mediterrani golejava per 16-3 al Montjuïc en el debut del jove Guillem Garcia (15 anys) amb el primer equip del Mediterrani. I a la Nova Escullera, el Barcelona guanyava per 7-4 al Sant Andreu en un partit del tot ensopit que es va endur qui menys errades va cometre.

El darrer equip català que jugava ahir, el Mataró Quadis, va sumar els tres punts en el seu desplaçament a Saragossa. Els mataronins, amb 5 gols d'Arpad Babay, van guanyar per 7-15 a l'Helios i arriben ja als 10 punts, mantenint així, les opcions d'entrar a la Copa del Rei quan encara queden dues jornades per acabar la primera volta.

DH Masculina - J9
CN Atlètic-Barceloneta 7-6 CN Sabadell
CE Mediterrani 16-3 CN Montjuïc
CN Terrassa 11-8 CN Catalunya
CN Barcelona 7-4 CN Sant Andreu
CN Helios 7-15 CN Mataró Quadis
CD Waterpolo Navarra 7-11 Real Canoe NC Isostar

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (27 pts)
2.- CN Terrassa (24 pts)
3.- CN Sabadell (21 pts)
4.- CD Waterpolo Navarra (15 pts)
5.- CN Barcelona (15 pts)
6.- Real Canoe NC Isostar (13 pts)
7.- CE Mediterrani (11 pts)
8.- CN Catalunya (10 pts)
9.- CN Sant Andreu (10 pts)
10.- CN Mataró Quadis (10 pts)
11.- CN Helios (3 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada