divendres, 7 de setembre del 2012

Sortejada la fase de grups de la Champions League

Aquesta tarda s'ha realitzat a la localitat nord-catalana de Canet de Rosselló el sorteig de la fase de grups de la Champions League de waterpolo. Un cop descartada la Superlliga Europea que alguns clubs, entre els quals l'Atlètic-Barceloneta, volien organitzar pal·lelament a la LEN, hi haurà presència catalana a la màxima categoria continental.

Els equips han quedat dividits en 4 grups de 6 equips en un torneig que començarà el proper 26 de setembre. Els quatre primers de cada grup passaran a jugar el Top-16.

GRUP A
Schuurman BZC (Holanda)
Vouliagmeni NC (Grècia)
Primer del grup A de la prèvia
Spartak Volgograd (Rússia)
ZF Eger (Hongria)
Waspo98 Hannover (Alemanya)

GRUP B
Montpellier Waterpolo (França)
Estrella Roja (Sèrbia)
Jug Dubrovnik (Croàcia)
Olympiacos (Grècia)
Segon del grup B de la prèvia

GRUP C
Brixia Leonessa Brescia (Itàlia)
Vojvodina Novi Sad (Sèrbia)
Sintez Kazan (Rússia)
CN Atlètic-Barceloneta
Primer del grup B de la prèvia

GRUP D
A-Hid Szeged Beton (Hongria)
Partizan Raiffeisein Belgrad (Sèrbia)
Spandau 04 Berlín (Alemanya)
CSM Oradea Digi (Romania)
Galatasaray (Turquia)
Segon del grup A de la prèvia

Dos equips han quedat exclosos a darrera hora d'aquest sorteig per haver renuciat a la competició. En el grup B, però, hi haurà la baixa del Vasas de Budapest a l'haver perdut el seu patrocinador principal (Uniqa), mentre que en el grup C és el conjunt rus de l'Shturm qui no disputarà la competició. .

Cal recordar, a més, que el CN Sabadell està enquadrat al grup A de la prèvia, que es disputarà a Tbilisi juntament amb el conjunt bielorús del Vitbich Vitebsk Region, l'Arkonia Szcszecin polonès i el conjunt local de Ligamus Tbilisi. En cas de quedar primer classificat aniria enquadrat al grup A, mentre que si quedés en segona posició jugaria en el grup D. En el grup B (el campió del qual anirà enquadrat amb l'Atlètic-Barcelonea) i jugaran el Marsella, el Slagelse danès, el Kreuzlingen suís i Järfälla Simsallskap suec.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada