dimecres, 19 de gener del 2011

L'AESE és líder a l'acabar la primera volta de la Segona Femenina

El passat cap de setmana va finalitzar la primera volta al grup català de la Segona Divisó femenina. Els sis equips catalans ja s'han enfrontat tots contra tots una vegada i el líder a l'acabar aquesta primera volta és l'AESE, que ha vençut tots els seus partits (algun d'ells fent mans i mànigues, com l'ajustada victòria a Sallent per 7-8). Les de Jordi Gobern són l'equip més golejador amb 82 gols marcats i el menys golejat, amb 32 gols encaixats en 5 partits.

Qui també destaca al capdavant de la classificació és el CN L'Hospitalet. L'Hospi, amb 8 punts, està únicament a 2 punts de les líders, ja que l'únic partit que han perdut en aquesta primera volta va ser a la piscina de l'AESE. Ho van fer per un contundent 16-5 i esperen el 5 de febrer per guanyar l'AESE a la segona jornada de la segona volta.

Els altres dos equips que es classificaran pel play-off de finals de març sortiran del grup de tres equips que estan empatats a 4 punts en la classificació. CN Sallent, CN Badia i CN Olot són, per aquest ordre, terceres, quartes i cinquenes i totes han guanyat un partit i n'han perdut un altres en els enfrontaments directes. Aquest cap de setmana l'Olot guanyava a Sallent per 9-11, després d'haver perdut a casa contra el Badia a la segona jornada per 11-12. El partit entre el Sallent i el Badia va acabar amb 11-6 a favor de les del Bages.

La cua de la classificació l'ocupa el CN Molins de Rei, un equip molt jove que treballa dia a dia per arribar al nivell de la categoria.

Segona Divisió femenina - J5
Classificació

1.- AE Santa Eulàlia (10 pts)
2.- CN L'Hospitalet (8 pts)
3.- CN Sallent (4 pts)
4.- CN Badia (4 pts)
5.- CN Olot (4 pts)
6.- CN Molins de Rei (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada