diumenge, 9 de gener del 2011

El Terrassa es queda sense Copa de la Reina

L'onzena jornada de la Divisió d'Honor femenina ha determinat els 8 equips que disputaran la Copa de la Reina a principis de febrer. La darrera plaça que quedava se la disputaven el CN Terrassa i el CN Moscardó. Egarenques i madrilenyes es trobaven empatades a dotze punts i s'enfrontaven a Terrassa, tot i que el Moscardó era en vuitena posició a causa del goal-average general. El partit ha estat dominat en tot moment pel Moscardó, encara que el Terrassa ha pogut empatar a 12 a la recta final del partit. L'empat, però, ha estat insuficient i ha donat el bitllet de Copa a les madrilenyes.

Un altre enfrontament entre catalanes i madrilenyes s'ha viscut a la Zona Esportiva del CN Montjuïc, on els dos únics equips que encara tenien el caseller de punts a zero s'enfrontaven. El CN Alcorcón ha estat el clar vencedor d'aquest duel de cuers, al guanyar per 3-9 i no encaixar cap gol fins al darrer període. I el tercer i darrer partit entre catalanes i madrilenyes s'ha disputat a Madrid, on el CE Mediterrani ha guanyat per 7-11 a l'AR Concepción.
Qui ha punxat en aquesta jornada és el segon classificat. El CN Sant Andreu es desplaçava a Saragossa per enfrontar-se al Cablescom, on ha empatat a 9 després de començar el darrer període un gol avall. Tot i això, les andreuenques mantenen la segona posició.

La jornada s'ha tancat amb la victòria del CN La Latina Covibar a la piscina del CW Dos Hermanas Emasesa per 8-11. Abans de Nadal, a més, es va jugar el partit entre el CN Sabadell Astralpool i el CN Mataró El Tot, on les vallesanes van guanyar per 14 gols a 7.

DH Femenina - J11

CN Montjuïc 3 - 9 CN Alcorcón
AR Concepción 7 - 11 CE Mediterrani
CN Terrassa 12 - 12 CN Moscardó
CW Dos Hermanas Emasesa 8 - 11 CN La Latina Covibar
Cablescom EWZ 9 - 9 CN Sant Andreu
CN Sabadell Astralpool 14 - 7 CN Mataró El Tot

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (36 pts) *
2.- CN Sant Andreu (28 pts)
3.- CN Mataró El Tot (27 pts)
4.- Cablescom EWZ (19 pts)
5.- CN La Latina Covibar (19 pts)
6.- CW Dos Hermanas Emasesa (18 pts) *
7.- CE Mediterrani (16 pts)
8.- CN Moscardó (13 pts)
9.- CN Terrassa (13 pts)
10.- AR Concepción (6 pts)
11.- CN Alcorcón (3 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

* - 1 partit més

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada