dijous, 2 de desembre del 2010

Sort diversa pels equips catalans a l'Eurolliga

Els dos equips catalans que ahir disputaven la segona jornada de l'Eurolliga van tenir una sort ben diferent. Mentre que el CN Barcelona va fer un darrer període esplèndid i va aconseguir esgarrapar un empat de la complicadíssima piscina del Partizan de Belgrad,  el CN Atlètic-Barceloneta deixava escapar els tres punts en un darrer període nefast a la piscina del Primorje Rijeka croat.

L'equip cenebista es presentava a Belgrad amb molt per guanyar i poc per perdre. Ni les més de 3000 persones que omplien la piscina ni els grans noms dels que disposa el Partizan (amb Soro i Vujasinović com a vells coneguts de l'afició catalana) van acovardir els de Toni Esteller. Fins al final del tercer període tot anava a favor dels serbis, que vencien per 6-3. Però, com passa darrerament, Blai Mallarach va posar-se l'equip a l'esquena i el CNB va aconseguir remuntar el partit amb un parcial de 0-3 que els permet sumar 1 punt i consolidar-se com a segons del grup C. En l'altre partit del grup, el Mladost de Zagreb va vèncer per 8-9 a l'Olimpiacos grec.

PARTIZAN RAIFFEISEIN BELGRAD (6): Slobodan Soro, Theodoros Chatzitheodorou, Nikola Radjen (2), Miloš Korolija (1), Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Andrija Prlainović (2), Aleksandar Radović (1), Marko Avramović, Stefan Mitrović, Vladimir Vujasinović, Miloš Ćuk i Dušan Mandić. E: Igor Mlanovic.
CLUB NATACIÓ BARCELONA (6): Iñaki Aguilar, José Ramón Díaz, Gerard Reixach, José Javier Bustos, Rob Maitland (2), Balasz Sziranyi, Joel Esteller, Jose Rodríguez (1), Iván Pérez, Pere Estrany, Blai Mallarach (3), Tomas Bruder i Dani Sullá. E:Toni Esteller.
Parcials: 3-1 / 2-2 / 1-0 / 0-3
Àrbitres: Anton Verboets (NED) i Mehmet Sungu (TUR)

GRUP C - Classificació
1.- HAVK Mladost Zagreb (CRO) 6 pts
2.- CN Barcelona 4 pts
3.- Partizan Raiffeisein Belgrad (SRB) 1 pt
4.- Olimpiacos SC (GRE) 0 pts


Per la seva part, el CN Atlètic-Barceloneta visitava la piscina del renovat conjunt del Primorje Erste Banka Rijeka. Davant seu, els mariners es van trobar amb un ex-company, Xavi Garcia, com una de les estrelles, tot i que va ser un dels altres fitxatges recents dels croats, l'hongarès Daniel Varga qui, amb 4 gols, va ser clau en el partit. L'Atlètic-Barceloneta va comandar el marcador durant bona part del partit però, tal i com li va passar en la primera jornada davant l'Eger, en el darrer període les coses es van capgirar. Ahir, però, els de Santi Fernández no van tenir la sort d'aconseguir els tres punts, i un darrer parcial de 4-1 favorable als croats feia que la victòria es quedés a Rijeka. En l'altre partit del grup, l'Eger va perdre a casa contra el Jug Dubrovnik per 9-10.

PRIMORJE ERSTE BANKA RIJEKA (8): Davor Car, Damir Glavan, Fran Paškvalin (1), Ivan Krapić, Dénes Varga, Nikola Franković, Aleksandar Tiškivski (2), Alen Brala, Dániel Varga (4), Samir Barać (1), Marin Beltrame, Xavi Garcia i Ivan Krizman. E: Zoran Roje.
CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA (6): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic, David Martín, Aleksandar Ciric (1), Albert Español, Marc Minguell, Joshua Monpeat, Adrià Delgado (1), Blagoje Ivovic, Fran Fernández (3), Marc Roca, Rubén De Lera (1) i Albert Fandos. E: Santi Fernández.
Parcials: 0-1 / 2-3 / 2-1 / 4-1
Àrbitres: Gabor Kiszelly (HUN) i Andreas Moiralis (GRE)

GRUP D - Classificació
1.- Jug Croatia Osiguranje Dubrovnik (CRO) 6 pts
2.- CN Atlètic-Barceloneta 3 pts
3.- Primorje Erste Banka Rijeka (CRO) 3 pts
4.- ZF Eger (HUN) 0 pts

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada