dissabte, 4 de desembre del 2010

El Sabadell Astralpool venç al Sant Andreu (15-11) i es col·loca líder en solitari

El fet que fos pont i que es disputi tant jornada del Pre-Europeu com de la Lliga Mundial masculina ha fet que el waterpolo estatal s'hagi vist reduït a la disputa de la vuitena jornada de la Divisió d'Honor femenina. Aquesta vuitena jornada ha viscut un dels partits claus de la temporada i és que els dos equips que arribaven com a colíders invictes, el CN Sabadell Astralpool i el CN Sant Andreu, s'enfrontaven a Can Llong. El partit ha caigut del bàndol local, que s'ha imposat per 15 gols a 11 després d'anar guanyant de 10 gols (15-5). Als darrers minuts de partit, però, les andreuenques han marcat 6 gols consecutius fins retallar la distància al 15-11 final.

Un altre partit interessant ha estat el que ha enfrontat a la piscina Josep Vallès al CE Mediterrani amb el CN Mataró El Tot. Les mataronines, molt superiors tècnicament, han jugat molt adormides i amb errades constants. Un partit que, en principi, es presentava molt assequible per les jugadores de Vicenç Tarrés ha acabat amb una justeta victòria mataronina per 7-8 gràcies als 3 gols anotats per Roser Tarragó i Marta Bach. Per part del Medi, Laura Vicente ha anotat 5 gols, del tot insuficients per a sumar punts.

Els altres dos equips catalans de la màxima categoria han perdut els seus partits d'aquesta jornada. El CN Terrassa va perdre en el partit que es va avançar a diumenge passat per 5-9 davant el CN La Latina Covibar. Per la seva part, el CN Montjuïc a perdut a casa davant el CN Moscardó per 4 a 14 i segueix cuer amb zero punts.

La jornada s'ha tancat amb la victòria del Cablescom Saragossa per 12 a 17 a la piscina del CN Alcorcón i la del Dos Hermanas Emasesa aquesta tarda a la piscina madrilenya de l'AR Concepción

DH Femenina - J8
CN Terrassa 5 - 9 CN La Latina Covibar
CN Alcorcón 12 - 17 Cablescom EWZ
CE Mediterrani 7 - 8 CN Mataró El Tot
CN Montjuïc 4 - 14 CN Moscardó
CN Sabadell Astralpool 15 - 11 CN Sant Andreu
AR Concepción 4 - 14 CW Dos Hermanas Emasesa

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (24 pts)
2.- CN Sant Andreu (21 pts)
3.- CN Mataró El Tot (21 pts)
4.- CN La Latina Covibar (16 pts)
5.- CW Dos Hermanas Emasesa (15 pts) *
6.-  Cablescom EWZ (15 pts)
7.- CN Terrassa (12 pts)
8.- CE Mediterrani (10 pts) *
9.- CN Moscardó (9 pts)
10.- AR Concepción (3 pts)
11.- CN Alcorcón (0 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

* - 1 partit més

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada