dijous, 30 de setembre del 2010

Waterpolo en Català, ara també a lajornada.cat

Quan falten pocs dies per a complir el primer any de vida, aquest blog està d'enhorabona. Des d'avui, les entrades corresponents a Divisió d'Honor (tant masculina com femenina), Copa del Rei i de la Reina, competicions europees amb presència catalana i altres esdeveniments rellevants del waterpolo del nostre país els podreu llegir també al nou diari digital esportiu en català lajornada.cat.

lajornada.cat és un diari digital centrat únicament i exclusivament en l’esport català. Es tracta d’un projecte jove i ambiciós que neix amb la intenció de consolidar-se a la xarxa i ocupar un espai que, a hores d’ara, és buit. El fet que no hi hagi cap diari digital, editat en català, especialitzat en la informació esportiva catalana ha propiciat la creació del diari, que es vol convertir en un instrument d’informació i de promoció de l’esport del nostre país.

D’aquesta manera, lajornada.cat té l’objectiu de convertir-se en un referent a la xarxa i, per tant, vol arribar a ser una alternativa vàlida i fiable als grans diaris esportius fets a Catalunya, però editats en castellà. Tot i això, el seu estil és diferent, tant pel que fa al contingut com al format del web. lajornada.cat és un diari totalment independent; no té cap grup mediàtic al darrere ni el vol tenir i els membres que formen la seva redacció només treballen amb l’interès d’acostar a la gent tota l’actualitat de l’esport català. A lajornada.cat tots els equips catalans d’elit seran tractats de la mateixa manera i, tot i que tenim molt clar que el Barça és ara mateix el millor club del món, cap estarà per sobre d’un altre.

Així mateix, més enllà de cobrir tot el món del futbol, el bàsquet i el motor, el diari digital de l’esport català també es compromet a fomentar esports menys mediàtics, però amb una alta representació catalana, com ara el patinatge, la natació i l’atletisme. Tots els continguts quedaran agrupats en un format de web senzill, però prou atractiu, que permet a qualsevol navegar-hi sense problemes.
Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada