dissabte, 25 de setembre del 2010

El Trofeu Festes de la Mercè es queda a casa

La quaranta-dosena edició del Trofeu Festes de la Mercè ha viscut aquest mati la jornada de finals. El mati ha començat amb el matx entre el CN Sant Andreu i el CE Mediterrani, que ha servit per a que els de Sants aconseguissin la tercera posició al vèncer per 6 gols a 7 en un partit d'allò mes ajustat i on el Medi s'ha imposat quan tots dos mereixien guanyar.

A les 11 ha començat la gran final. Tot un derbi de la Barceloneta que ha començat amb avantatge visitant en un primer parcial boig on el CN Barcelona encertava tot mentre que el CN Atlètic-Barceloneta errava tot. El 2-4 que reflectia el marcador al finalitzar els 7 primers minuts potser era un resultat massa excessiu. Els mariners han reaccionat i no han fet gaire mes concessions abans de la mitja part, on s'ha arribat amb un 3-5 al marcador. A la mitja part és on l'Atlètic-Barceloneta s'ha despertat de cop i ha deixat els cenebistes durant mes de 10 minuts sense marcar, passant del 2-5 al 9-6 final.

Cal destacar les notables actuacions de tots dos porters, encara que el premi se l'ha endut el porter de casa, Miquel Linares, també el del Barcelona, Enric Royo, mereixia el premi. El premi al millor jugador ha estat per Roger Tahull, de l'Atlètic Barceloneta.

CLUB NATACIÓ ATLETIC-BARCELONETA (9): Miquel Linares, Nicolas Paul (1), Diego Trejo, Ramon Fernandez, Jorge Gimenez, Marc Masip, Alfred Coloma, Robert Herrero (4), Roger Tahull (2), Quim Alonso, Bruno Manejas (2), Marc Gispert i Mateo Cheyrolles. E: Manolo Delgado.
CLUB NATACIÓ BARCELONA (6): Enric Royo, Alex Coello, Pol Clemente, Benkos Muñoz, Ivan Noguera (2), Aaron Nuñez (2), Ferran Capdevila, Eduard Pedrol, Oriol Herrero (2), Arturo Seuma, Alex Torras, Pau Madriña i Alex Dominguez. E: Jeroni Firpo

Arbitre: J.J.Aymerich (CAT)
Parcials: 2-4 / 1-1 / 2-0 / 4-1