dissabte, 27 de març del 2010

L'Atlètic-Barceloneta perd a Europa

El CN Atlètic-Barceloneta ha perdut aquest migdia en l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga davant el Jug Dubrovnik per 7 gols a 9. Els mariners, que no han fet un bon partit, han topat una vegada i una altra amb el cos i els braços del porter internacional croat Frano Vićan. Els croats, per la seva banda, han anat per davant en tot moment des del gol inicial de Lukas Seman i han anant ampliant distàncis, amb un màxim avantatge de 3 gols (5-8) a la mitja part. Els mariners, tot i que ho han intentat e múltiples ocasions, només han pogut retallar en un gol aquesta distància, per deixar el marcador en el definitiu resultat de 7-9.

La piscina de Sant Sebastià, on no hi cabia ni una agulla, no ha pogut veure una victòria local en un partit marcat per les múltiples errades en la selecció de tir de l'Atlètic-Barceloneta, especialment en les jugades de superioritat numèrica. Els mariners, a més, han vist com es quedaven amb tan sols un boia poc abans del descans, al rebre John Mann una expulsió definitiva.

CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA (7): Dani L.Pinedo, Thomas Whalan (1), David Martín, John Mann, Albert Español (2), Marc Minguell (1), Blagoje Ivovic, Adrià Delgado, Xavi Vallès, Felip Perrone (2), Marc Roca, Xavi Garcia (1) i Albert Fandos. E: Santi Fernández. Superioritats: 4/12 (33,33%).

JUG CROATIA OSIGURANJE DUBROVNIK (9): Frano Vićan, Tihomil Vranješ (1), Miho Bošković (1), Sandro Sukno (2), Maro Joković, Lukas Seman (1), Pavo Marković (1), Andro Bušlje, Ivan Sukno, Nikša Dobud 1), Nikša Drobac, Paulo Obradović (1) i Mirko Nižić. E: Fatovic. Superioritats: 5/12 (41,67%)

Àrbitres: Gabor Kiszelly (HUN) i Mark Koganov (AZE)
Parcials: 3-5 / 2-3 / 2-1 / 0-0

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada