diumenge, 21 de març del 2010

L'AESE venç per la mínima el derbi riberenc

El derbi riberenc de la desena jornada de la Segon Divisió Femenina a Catalunya se l'ha endut l'AE Santa Eulàlia, al vèncer per la mínima al CN L'Hospitalet (5-6). El partit ha tingut clarament dues cares, dominades per cada equip. Els primers 16 minuts s'han decantat per la banda local, que ha arribat al descans amb un 4-2 favorable al marcador. Mireia Massó ha estat l'encarregada d'innaugurar el marcador quan faltaven 46 segons per acabar el primer període, després d'aprofitar una superioritat numèrica aconseguida per ella mateixa. L'AESE ha empatat poc després d'iniciar el segon quart, però l'Hospi ha respost amb 3 gols més, un dels quals en superioritat numèrica altra vegada, per posar un 4-1 al marcador. I a partir d'aquí l'Hospi s'ha desconnectat del partit i ha vist com l'AESE deixava la seva porteria a zero durant més de 16 minuts i anava retallant distàncies fins a posar-se per davant de 2 gols (4-6 a 2.42 pel final del partit). En aquest tram de partit ha brillat especialment Cristina Galián, que amb 3 gols (de 12 xuts) s'ha convertit en la màxima golejadora del partit. Tan sols Mireia Flores ha pogut escurçar diferències per les locals a falta de 37 segons per acabar el partit després de que l'Hospi errés una doble oportunitat en superioritat a l'estavellar-se al pal i al cos de la portera els xuts d'Estefania Murillo i Anna Fernàndez.

Cal destacar una notable intensitat defensiva per part dels dos equips, amb excel·lents actuacions de les dues porteres (20 aturades de Patricia Duran per 10 de Lara Clerencio), fet que dóna un baixíssim percentatge d'encerts en els xuts d'ambdós equips (5 de 33 per part de l'Hospi i 6 de 32 per part de l'AESE). En línies generals, Mireia Flores ha estat la millor jugadora d'un Hospi que ha trobat a faltar els números habituals d'Anna Fernàndez (tan sols 1 gol i 2 pèrdues). Per part de l'AESE, Cristina Galián ha estat la millor jugadora del partit.

Feu click aquí per accedir a l'estadística del partit

CLUB NATACIÓ L'HOSPITALET (5): P.Duran, A.Gil, M.Massó (1), A.Peiró, E.Pinel, A.Fernàndez (1), S.Andrés, A.Pizarro, M.Flores (2), E.Murillo (1), S.Beltrán, M.Garcia i E.Calatayud. E: J.Sánchez.

AGRUPACIÓ ESPORTIVA SANTA EULÀLIA (6): L.Clerencio, N.Sorribas, A.Madrid, M.Abellán, C.Galián (3), M.Aguirán (1), C.Molinet, S.Pacha (2), L.Llorens, S.Maestro, S.Doménech, N.Salazar i A.Llop. E: J.Gobern.

Àrbitres: Javi Godoy i Sergi Borrell
Parcials: 1-0 / 3-2 / 0-2 / 1-2

D'aquesta manera i a falta de saber el resultat del partit entre la Universitat Autònoma i el CN Badia, la classificació final queda de la següent manera: