dilluns, 13 de novembre del 2017

Sorteig Anuari del Waterpolo Català

La novena edició de l'Anuari del Waterpolo Català va prenent forma i poc a poc es van sabent més detalls d'una publicació cabdal pel nostre esport i que enguany batrà tots els rècords amb la inclusió dels equips de categoria benjamí. En total, hi sortiran representats 246 equips de 36 equips amb un total de 4000 esportistes, tècnics, àrbitres i directius.

Però com sempre una dels aspectes més esperats és el de conèixer els protagonistes de la portada. Una portada que, ja avancem, tindrà 4 protagonistes i que anirem descobrint setmana rere setmana a través d'una pista cada dilluns. Entre tots aquells que respongueu correctament a la pregunta "Quins seran els quatre protagonistes de la portada de l'Anuari d'enguany?" sortejarem un exemplar del llibre.

La primera pista és aquesta:

Les altres tres pistes es coneixeran a través de Twitter els dilluns 20 de novembre, 27 de novembre i 4 de desembre, i la resposta correcta la sabrem, una temporada més, durant la celebració de la catorzena edició del Torneig Poloamig@s de Saragossa.

Recordeu que per participar haureu de respondre quins seran els protagonistes de la portada d'aquest any juntament amb l'etiqueta #PorraPortadaAnuari!

Els protagonistes de les altres edicions han estat aquests:
2016/17: Laura Ester i Dani Pinedo
2015/16: Paula Crespi i Mario Lloret
2014/15: Maica Garcia i Albert Español
2013/14: Anni Espar, Marta Bach, Iñaki Aguilar i Marc Minguell



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada