dimecres, 1 de març del 2017

Normativa i grups V Waterturia

L'organització del V Torneo Waterturia va donar a conèixer ahir la composició dels grups per a la primera fase de la competició, prevista pel dissabte 11 de març. Els 12 equips participants s'han enquadrat en 4 grups de 3 equips cadascun, on els dos primers passaran a jugar els quarts de final el dissabte 11 a la tarda i les semifinals i finals el diumenge 12 al matí i migdia. Pel que fa als darrers classificats de cada grup aniran a parar al grup E, on jugaran una lligueta de tots contra tots per a determinar la classificació final.

Els partits de la fase de grups i del grup E es disputaran a dues parts de 12 minuts a temps corregut amb1 minut de descans a la mitja part. Pel que fa als partits d'eliminatòries es jugaran a quatre parts de 7 minuts a temps corregut amb1 minut de descans entre períodes.

Els grups han quedat de la següent manera

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

Dissabte a a la tarda, a més, el torneig comptarà amb un partit amistós entre els equips alevins del Túria i del Sant Feliu (15:15h), a més del partit de Primera Divisió entre aquests mateixos clubs (17:00h).

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada