dimecres, 28 de desembre del 2016

La BWMF Cup aposta per la tecnologia

Seguint amb el seu tarannà innovador, l'orgaització de la Be Water My Friend Cup ha decidit fer un pas endavant i fer més entenedor aquest esport. Similar al què passa a d'altres esports com el rugbi o el futbol americà, la BWMF Cup vol que tothom entengui què està passant dins de l'aigua i és per això que l'àrbitre designat al camp 1 anirà equipat amb un micròfon i explicarà el perquè de les seves decisions. El micròfon estarà connectat de manera inhalàmbrica a la megafonia i, des de la taula de control, es podrà activar i desactivar aquesta eina innovadora.

Si tot funciona adequadament, a les finals de demà tots dos àrbitres aniran equipats amb aquesta tecnologia i el públic podrà entendre molt millor totes les decisions preses pels col·legiats.

Aquest fet serà possible gràcies a la col·laboració d'ACME (Audio Controllers & Media Entertainment), empresa tecnològica puntera al mercat nord-americà i que ja equipa d'altres esdeveniments esportius com la lliga de curling Dakota del Sud o el Campionat de llançament de pinyols d'oliva de Cleveland.

Aquest serà el model de micròfon usat pels àrbitres a la BWMF Cup Junior


Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada