divendres, 9 d’octubre de 2015

Take your marks

Avui hem fet el darrer entrenament abans de l'inici de lliga. Les circumstàncies han fet que haguem hagut d'avançar una setmana l'inici de lliga i, a més, demà no podrem entrenar (és festa local a St.Feliu i la piscina és tancada).

Avui hem parlat cinc minutets amb les cadets i he vist il·lusió en els seus ulls. Crec en elles. Tenen un nosequè que fa que em mori de ganes de que sigui dissabte a les 4 de la tarda i que la parella arbitral xiuli l'inici del partit. En poc més d'un mes m'han demostrat molt, tant cadets com infantils i ara, amb l'inici de lliga al tombar la cantonada, és quan més ganes tinc de treballar amb elles.

No serà fàcil, ho sabem. Però ara mateix el sostre és molt amunt i encara queden molts graons per pujar. Mica en mica, entrenament a entrenament, partit a partit construirem l'equip que volem ser. Totes sumen, totes sumem.PS: Us semblarà un escrit sense sentit, però per mi en té molt. També sé que abans d'aquest escrit n'hi hauria d'haver hagut algun altre, però m'ha sortit a raig mentre tornava amb el tren cap a casa. Necessitava dir això, ja em perdonareu...

Reaccions:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada