dijous, 6 de novembre del 2014

Temps difícils

Tercer partit i tercera derrota. I contra un rival davant el qual, a priori, podríem haver guanyat. De fet, vam estar dins del partit fins el darrer quart, on un parcial de 4-0 en contra ens va fer perdre un partit on vam demostrar dues cares. Vam començar, com acostuma a ser habitual, adormides. 4-0 en contra i a remar contracorrent. Però ho vam tirar endavant i als pocs minuts d'iniciar el tercer període el marcador reflexava un 6-5 que ens feia pensar que si, que podíem. I ho vam provar fins a esgotar les forces. I quan les forces es van acabar ens vam enfonsar i vam encaixar 4 gols en el darrer quart que ens van deixar amb un 11-5 final que no m'agrada. No és tanta la diferència entre nosaltres com per perdre així. Però és el que hi ha.

Són temps difícils per moltes coses. La plantilla és més curta que l'any passat. Hem passat de 17 llicències a 13. I a aquesta retallada d'efectius li hem d'afegir diverses situacions que fan que no poguem estar al 100%. Amb una jugadora a França fins a finals de desembre, una jugadora entrenant a Tarragona fins a finals de novembre, una jugadora que tot just dimarts va tornar a entrenar després de tres setmanes de baixa, una jugadora amb esguinç de turmell (i que no tornarà abans de deu dies) es fa molt complicat. Quan veus que a la grada hi ha més jugadores que a la banqueta es fa complicat tirar endavant. I la cirereta del pastís arriba a partir del 24 de novembre, quan la piscina descoberta ha de ser buidada i haurem de buscar llocs alternatius on entrenar (s'accepten invitacions).

Sabíem que fins al gener no podríem rendir al 100%. I seguirem usant els partits des d'ara fins abans de Nadal per anar agafant el ritme de competició. No canviarem el plantejament, però ens haurem d'arremangar molt per tirar endavant amb el que tenim.

Diuen que les adversitats cohesionen el grup. Si seguim així, per Nadal serem l'equip més cohesionat de la categoria.