dissabte, 30 d’agost del 2014

New look

Comença una nova temporada al blog i enguany estreno imatge i novetats. Em ve molt de gust fer un passet endavant i dotar el blog d'una imatge pròpia. Aquesta temporada, com la passada, la començo des d'Andorra. La segona edició de l'Andorra BWMF Cup comença demà a les 9 del matí. Una segona edició on hi participen 46 equips i que farà que un bon grapat de nosaltres estigui pendent del que passa al petit país dels Pirineus fins al dissabte dia 6, quan s'acaben les categories cadet. Faré el seguiment de tot el que passi a Serradells aquests dies i ho podreu anar seguint via Twitter amb el hashtag #BWMFcup14 i també des del blog clicant a la imatge de l'esquerra.

No m'oblido de tota la feinada que tindré amb el Mataró B. Segona temporada d'aquest projecte on tindrem poquetes novetats. Encara sense saber com serà la lliga ja hem començat els entrenaments cadascú a la seva manera. Nedar, anar a córrer o patinar per treure's la mandra de les orellles i estar el millor possible pel dilluns dia 8, dia en que tornem a la feina oficialment. Aquest any donarem encara més guerra que l'any passat.

Tornaré a fer tants partits com pugui fora de Barcelona. La temporada passada vaig anar a Terrassa, Mataró i Sabadell i vam acabar a Leioa, fent el seguiment i posant veu al Campionat d'Espanya Infantil Femení (una gran experiència, encara que no n'hagi parlat). Si l'agenda m'ho permet m'agradaria fer un partit per cap de setmana. I seguirem donant els resultats del cap de setmana dels equips absoluts catalans tant bon punt els tinguem. Com a novetat, aquesta temporada hi afegirem també els resultats de les lligues juvenils, tant masculins com femenins.

I ja per acabar, aquesta temporada donarem encara més protagonisme a Twitter i Facebook, amb les transmis i les notícies més rellevants del waterpolo a casa nostra. I un setembre més (encara que siguem a finals d'agost) us pregunto: m'acompanyeu?


#WaterpoloNonStop

Categories: ,

1 comentari :