dijous, 19 de desembre del 2013

De menys a més

El cap de setmana passat es va acabar la primera volta a la Segona Divisió femenina. 6 jornades al grup 1-7 i 5 jornades al grup 8-13. La classificació al finalitzar aquesta primera volta ha estat la següent.

Grup 1-7
1.- CN Martorell (12pts)
2.- UE Horta (9pts)
3.- CN Badia (8pts)
4.- AE Santa Eulàlia (6pts)

5.- GEiEG (4pts)
6.- CN Vallirana (3pts)
7.- CN Sallent (0pts)

Grup 8-13
1.- CW Sant Adrià (10pts)
2.- CN Molins de Rei (8pts)
3.- CN Mataró B (6pts)
4.- CN Catalunya (4pts)
5.- CW Figueres (2pts)
6.- CN Granollers (0pts)



Per a nosaltres, a Mataró, ha estat una primera volta on hem anat de menys a més. Dues derrotes en els dos primers partits de la temporada (9-5 a Molins de Rei i 3-12 contra St.Adrià) i tres victòries seguides (9-18 a Granollers, 9-21 a Figueres i 9-4 a casa davant el Catalunya dijous passat). Fa encara no tres mesos que l'equip està format i els fruits del treball van arribant. L'equip pica pedra cada dimarts i cada dijous i cada vegada els partits ens surten més rodons. Els nervis del primer dia a Molins ja han desaparegut. L'esgotament del dia de Sant Adrià ja no hi és. Les badades defensives del dia de Granollers ja no han aparegut més. A Figueres vam fer un molt bon partit en atac i a casa contra el Catalunya vam saber defensar com no ho havíem fet fins ara. Fa setmanes que de cada entrenament en traiem coses positives, que cadascú va trobant la seva ubicació dins l'aigua i les peces del puzzle cada vegada encaixen amb més facilitat. La prova d'això és que l'entrenament de dissabte passat va anar de perles, amb molta rotació en tots dos equips i, a vegades, jugant en posicions no habituals. I després de l'entrenament dimarts, on vam comptar amb l'ajuda dins l'aigua de la Roser Tarragó (què fàcil sembla el waterpolo quan la veus jugar), podem estar tranquil·les de que a la segona volta se'ns escaparan molt poquets punts.

Entrenar amb les millors ens farà millors
Qui ens hauria dit a mitjans de setembre que podríem estar lluitant per colar-nos al grup del 5 al 9? Qui ens hauria dit que ho faríem bé, guanyaríem i gaudiríem tant del waterpolo? Depèn de nosaltres i estic segur que a Mataró ens espera una segona volta amb molts bons resultats. La primera cita és aquest dissabte a casa (19:30) davant el Molins de Rei. Qui s'apunta?

#WaterpoloNonStop


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada