diumenge, 18 de novembre del 2012

Barcelona i Catalunya guanyen fora en una jornada sense canvis a la part alta


La sisena jornada de la Divisió d'Honor masculina deixa la part alta de la taula sense canvis però una zona mitja molt interessant, amb Barcelona i Catalunya com a sorpreses positives de la jornada.

El Catalunya ha guanyat 6-8 a la Joan Serra de Mataró // Foto: RFEN

El líder invicte de la competició, l'Atlètic-Barceloneta, es desplaçava a Saragossa amb un equip ple de juvenils i on els jugadors menys habituals van poder prendre protagonisme. Fran Fernández i Rubén de Lera, a qui avui no els tocava descansar, s'han posat els galons i, amb 4 gols cadascú, han comandat l'atac mariner davant un Helios que ha anat sempre darrere en el marcador. El resultat final ha estat de 6-14.

Sabadell i Terrassa, els dos perseguidors del conjunt mariner, tampoc han fallat aquest cap de setmana i segueixen a la caça de l'Atlètic-Barceloneta. El Sabadell rebia al cuer, el CN Montjuïc, al qual ha golejat sense problemes (15-3) mentre que el Terrassa rebia al Sant Andreu, un equip que va començar amb molts dubtes però que ha anat guanyant consistència. Els egarencs guanyaven 9-3, però un darrer parcial de 1-5 pels andreuencs ha deixat el marcador en un 10-8.

El darrer derbi català de la jornada es va viure a Mataró, on els locals, que van jugar entre setmana competició europea, van tornar a perdre. Aquesta vegada va ser el Catalunya qui es va endur els tres punts de la Joan Serra i deixa als locals en novena posició. Els graciencs es van imposar per 6-8 en un partit molt igualat on el Mataró Quadis, pràcticament sempre per darrere en el marcador, empatava a 5 a mitjans del tercer període. Amb aquests 3 punts, el Catalunya s'enfila a la sisena posició.

Una altra victòria visitant és la del Barcelona a la piscina del Real Canoe Isostar. Els cenebistes van sumar a Madrid la seva tercera victòria consecutiva amb el 6-9 del marcador final gràcies a un bon començament de partit. Els de Toni Esteller són cinquens a la classificació i, amb 12 punts, empaten amb el Navarra, que va guanyar per 10-8 davant el Mediterrani. Els de Sants, per la seva banda, segueixen amb dos punts a la penúltima posició de la taula.

DH Masculina - J6
CN Mataró Quadis 6-8 CN Catalunya
CN Sabadell 15-3 CN Montjuïc
Real Canoe NC Isostar 6-9 CN Barcelona
CN Helios 6-14 CN Atlètic-Barceloneta
CN Terrassa 10-8 CN Sant Andreu
CD Waterpolo Navarra 10-8 CE Mediterrani

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (18 pts)
2.- CN Sabadell (15 pts)
3.- CN Terrassa (15 pts)
4.- CD Waterpolo Navarra (12 pts)
5.- CN Barcelona (12 pts)
6.- CN Catalunya (10 pts)
7.- CN Sant Andreu (7 pts)
8.- Real Canoe NC Isostar (7 pts)
9.- CN Mataró Quadis (4 pts)
10.- CN Helios (3 pts)
11.- CE Mediterrani (2 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)


1 comentari :

  1. Al Mataró-catalunya es por parlar de robatori a mà armada per part del col.legiat teule. Impresionant les ganes de ser protagonista i carregar-se el partit.

    ResponElimina